Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 08.12.2009.
15:20
Mondo A

FARMA: Masne fote na pidžama partiju

Posle proglašenja Marka i Sandre za ovonedeljne sluge održan je pidžama parti na kojem su farmeri igrali masne fote - Cakana i Bebi ljubile sve muškarce, Đura i Viktorija ljubili jedno drugome pupak i leđa.

Prošlonedeljnom Gazdi Tomi Pantersu Zadruga je konačno ispunila želju i organizovala pidžama parti. Kada su obukli nove spavaćice i pidžame, došao je trenutak da "zavrte flašu" i zaigraju masne fote.

Zvezda prve fote bila je Maja Nikolić čije se ime nekoliko puta našlo na papirićima u šeširu - "ova fota neka odigra prljavi ples sa Majom" ili "ova fota neka poljubi Maju u grudi"...

Prljavi ples je zapao Saletu, dok je Topalko ponovo dobio šansu da "odglumi" strastvenu scenu sa svojom partnerkom iz serije "Između ljubavi i mržnje".

Majin zadatak bio je da Tomi Pantersu poliže vrat. "Ne dolazi u obzir!", uzviknula je Maja. "Kupao si se pre tri dana", poručila je Tomi koji joj je odgovorio u svom maniru "Majo, juče sam se oprao i dole i gore".

Ipak, Maja je ostala neumoljiva, pa je kao izazov morala da popije litar vode... Kasnije je "dobila i batine".

"Ova fota neka udari Maju deset puta po zadnjici" - bila je Markova fota, posle čijeg je čitanja otrčao po letvu koja im služi za pravljenje sušare i "izudarao" Maju.

Kako bi fote bile još "masnije", neko od farmera je na papiriću napisao da je fota "sočan poljubac" između farmera. Cakana je morala da poljubi Marka u usta, ali se nije tu zaustavila, pa je izljubila i Saleta, Topalka, Niggora i Tomu, a Niggor je kasnije morao da ljubi Bebi Dol u vrat.

"Vidi je kako se naježila!", vrištali su farmeri dok su posmatrali senzualni poljubac, nakon čega je Bebica uzvratila "Dobro ljudi...što se mora, mora se...".

Kasnije je i ona izvukla istu fotu pa je umesto samo Topalka, u usta poljubila i Marka i Niggora.

Najsmešnije fote ipak su izvukli Viktorija i Đura. "Ova fota neka poljubi Đuru u pupak", bio je zadatak koji je ovonedeljna Gazdarica izvukla iz šešira, a nakon koje je krenula da đuska uz "Palicu" i da mu na oduševljenje svih farmera podiže majicu...

"Ja ga nikad ne bih poljubila, majke mi", ponovo je Maja osuđivala nečiju kreativnost, ali se Viki nije dala...

Đura je kasnije morao da uzvrati uslugu..."Ova fota neka poliže Viktorijina leđa"!

"Ne može", vikala je Viki, ali je na nagovaranje ostalih popustila, ali pod njenim uslovima. "Ja držim majicu, a ti radi šta moraš", rekla je Đuri, a kada je podigla majicu i okrenula leđa, ostali farmeri su na "kraj puta" Đuri stavili parče šunke...koje je pojeo kada je završio fotu.

Ostale fote su bile više-manje komplikovane, pa se tako Niggor "častio" sopstvenim fotama i naiskap popio po "pola kile piva", Sale je morao do štale da obiđe krave Bilju i Ljilju, a Marko je morao da se dere da je magarac.

Posle foti farmeri su zaigrali uz muziku Majkla Džeksona, nakon čega se pidžama parti nastavio duboko u noć...

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online