Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 21.04.2011.
16:16
V. Tasić - Vesti A

Ne pitajte ih za godine i pare

U želji da se prikažu drugačijima nego što zaista jesu, većina pevača ima tajne koje godinama kriju i o kojima ne žele da pričaju ni za živu glavu. A, krije se sve i svašta - deca, uticajni prijatelji, bivši muževi i žene, godine, imovinsko stanje, političko opredeljenje, poroci i više od svega tačni honorari koje zarađuju.

Obožavaju kafu: Milena Dravić i Dragan Nikolić

Među najvećim estradnim tajnama je i ko koliko godina ima. Reklo bi se logično da

Rekorderi Gaga i Milena


Ako upitate nekog pevača koliko zarađuje ili će preterati sa cifrom kako bi sebi podigao cenu ili će odbrusiti da niko nema prava da zaviruju u njihov džep. Honorari za tezge su šaroliki, ali najveća tajna je za koliko novca su spremni da unovče sopstveni lik reklamirajući različite prozivode.

Kako se nezvanično saznaje najplaćeniji su Dragan Nikolić i Milena Dravić koji su godinama zaštitna lica jednog brenda kafe i to za, kako se priča, 90.000 evra. U proseku snimanje reklame košta oko 10.000 evra koliko je dobila Katarina Radivojević reklamirajući jedan šampon.

takav manir imaju žene, koje u zrelom dobu ne žele da broje godine, ali jedna od najčuvanijih tajni na estradi su i godine Dragana Kojića Kebe.

Na internetu gde je danas moguće saznati skoro sve nemoguće je doći do podatka koliko on ima godina. Keba ni za živu glavu ne otkriva ovaj podatak, a svako pitanje na tu temu doživljava kao uvredu!

Slična je situacija i sa Verom Matović kojoj se "ni kleštima" ne može izvući podatak koje je godine rođena. Za razliku od njih dosta je pevačica koje kako vreme prolazi počinju da "smanjuju" broj godina, posebno kada se približe četrdesetoj, pa mnoge iako su davno zagazile u petu deceniju već godinama tvrde da nemaju više od 38 godina!

Zdravko Čolić nerado govorio o privatnom životu, krio je svoje devojke, pa i danas mali broj njegovim najbližih prijatelja zna kako izgleda njegova supruga Sandra.

Dosledan sebi i svom stavu da privatnost ne valja ogoleti, Čolić nikada nije javno predstavio ni ženu, ni decu.

Peva, na devojke ne misli: Nedeljko Bajić Baja

Sa devojkama nikada nisu "uhvaćeni" ni Nedeljko Bajić Baja i Boban Zdravković. Zato ne čudi što Baju kolege često prozivaju na ovu temu i dovode u pitanje čak i njegovo seksualno opredeljenje.


Šaban Šaulić je godinama krio vanbračnog sina Roberta, kojeg je dobio još kao mladić. Kako tvrde njegovi prijatelji, Šaban je na ovaj gest bio primoran zarad mira u kući. Na insistiranje supruge Gordane, on je davno prekinuo kontak sa vanbračnim sinom i njegovom majkom, jer Goca nije želela da njihova deca imaju ikakve veze sa polubratom.

Sprega estrade, posebno pevačica i žestokih momaka vuče korene još iz '90-ih kada

O prijateljima sve najbolje: Goga Sekulić

su se mlade devojke željne slave umesto sa harmonikašima, kako je to do tada bio običaj, upuštale u ljubavne veze sa momcima sumnjive prošlosti i zanimanja.

I danas ima mnogo pevača koji se druže sa žestokim momcima, ali se to krije od javnosti. Kada je izbila afera Šarić, većina pevača se pravila da nikada nisu čuli za Darka Šarića i njegov klan, a tek malobrojni poput Goge Sekulić i Nikole Rokvića su priznali da su pevali Šarićima.


- Moje prijatelje nikada ne pitam čime se bave i ne merim ljude po poslu, već po tome da li su dobri i pozitivni. O porodici Šarić mogu da kažem sve najlepše, i danas se družim sa Cecom Šarić, a družiću se i ubuduće - kategorična je Goga Sekulić.

Honorar za smeškanje


Ekrem Jevrić, nije ni lep, ni zgodan ali je uspeo da zaradi 1.000 dolara za reklamu modne kuće Dolče i Gabana. Kako kažu ljudi iz marketinških agencija svetska ekonomska kriza je učinila svoje, pa su i honorari za reklame drastično pali.

 

Međutim, za 500 do 1.500 evra može angažovati poznatu ličnost da vodi program na nekoj promociji, a nešto manje para dobijaju da se pojave među zvanicama, smeškaju se i slikaju kako bi događaj bio atraktivniji za medije.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 21.04.2011. 23:41
Ne znam koliko ko ima na estradi,ali ja kad bih se obogatio nikad više ne bih jeo pečenih jaja!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online