Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 20.04.2011.
16:07
V. Tasić - Vesti A

Sa političarima šurujem ja, a ne moj muž

Dragica Radosavljević Cakana (53) ne krije da voli da peva na mitinzima političkih stranaka. Kada je Toma Nikolić ili Aleksandar Vučić pozovu da peva na skupu Srpske napredne stranke ne pita ni gde se peva, ni koliki je honorar, pa je i na nedavnom javnom skupu ove stranke pevala za džabe.

Cakana je fan naprednjaka...
 


- Nisam član nijedne stranke! Nekada sam poštovala Vojislava Koštunicu, a sada sam veliki fan naprednjaka. Mnogo mi je teško zbog Nikolića, koji štrajkuje građu i žeđu. Poznajemo se godinama i zajedno s njim preživljavam teške dane - kaže Cakana.


Da li se čujete telefonom sa suprugom Tomislava Nikolića i raspitujete li se za njegovo zdravlje ?

- Nisam u kontaktu sa njom, stvarno ne bi imalo smisla da je u svoj situaciji zivkam još i ja. Ali, u stalnom sam kontaktu sa zajedničkim prijateljima koji su u toku sa svim što se dešava Tomi. Mnogo mi je teško zbog njega.
 

Vaše kolege tvrde da popularnost dugujete upravo dobroj političkoj zaleđini?

- Ma kakva zaleđina? Smešna je ta priča da sam uspešna, jer moj suprug šuruje sa političarima. Moglo bi se pre reći da sa političarima šurujem ja, a ne on. Muž mi jeste zaleđina, ali u drugom smislu. Za razliku od mnogih, ja ne moram da živim od svog posla. Živim od toga što sam dobro udata, a moj muž uživa da brine o meni u svakom smislu i potpuno mi je posvećen. Da nije njega, možda bih i ja poklekla i digla ruke od estrade.
 

Važite za pevačicu koja je u odličnim odnosima sa mnogim političarima. Koji političar vam je najdraži?

- U ovom trenutku to je Toma. Drugar sam sa mnogim ljudima iz sveta politike. Neke od njih, kao što su Ivica Dačić, Aleksandar Vučić ili Velja Ilić poznajem i po 20 godina. Znam i Borisa Tadića, Jorgovanku Tabaković, Zorana Lilića... Oni su javne ličnosti, kao i ja, pa je logično da se poznajemo.
 

Dragan Pantić Smederevac tvrdi da zahvaljujući političkim vezama "ne silazite" sa televizije?

- Uvek sam bila rado viđen gost u svim TV stanicama i mnogim emisijama. Zovu me zato što uvek imam šta da kažem, vedra sam i dobro raspoložena, nikada ne kukam, nikoga ne pljujem. Nije to ni po političkoj, ni po bilo kojoj drugoj liniji. Volela bih da i Smederevca češće viđam na televiziji. Nažalost, neki ljudi su prosto nestali iz javnosti i sa muzičke scene, iako mnogo vrede.
 

Na koga konkretno mislite?

- Eto, recimo i na Smederevca. Taj čovek zaslužuje da bude više prisutan u medijima. Zahvaljujući učešću na Farmi doživela sam reinkarnaciju i poručujem Smederevcu da se i on pojavi u nekom rijalitiju, da pokaže šta zna, koliko je elokventan, kakav je domaćin. Uopšte mu ne zameram što me je prozivao, a ako sam mu se smučila i plaši se da uključi televizor zbog mene, neka otvori rernu jer tamo me sigurno nema.

Ambasadorsko mesto


Na estradi se priča kako se nadate da će vaš suprug, advokat Nebojša Negić, koji radi u Direkciji za imovinu Republike Srbije postati ambasador?
 

- Moj suprug ima dovoljno znanja, obrazovanja i svega onoga što je potrebno da bude ambasador. Ali, o tome da mu se smeši neko ambasadorsko mesto, pojma nemam. Ako nešto saznam, javiću vam - kaže Cakana.

POVEZANE VESTI

Sreda 20.04.2011. 23:43
zasto da je sram sta vi mislite da je sve najbolje sto vi volite svako ima pravo svog izbora
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online