Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 18.04.2011.
12:34
V. Tasić - Vesti A

Nemam komplekse, ali presadiću kosu

Dragan Pantić Smederevac rešio je da promeni lični opis, ali od svojih stavova ne odustaje, pa i dalje oštro i bez bojazni kritikuje sve na estradi, posebno kolege. Pustio je sedu bradu i prestao da farba kosu, pa ga čak ni prijatelji ne prepoznaju. Sledeća faza u promeni ličnog opisa je, kako otkriva, presađivanje kose.

- Prošle nedelje sam bio kod doktorke koja je presadila kosu Bekiju Bekiću i odlično je to uradila. Dogovorili smo se da se i ja uskoro podvrgnem tretmanu.

Transplatacija zbog sebe: Smederevac sa suprugom

Oduvek sam bio avangarda, mada su neki muškarci sa estrade dobili kosu uz pomoć medicine pre mene. Lično, najviše me oduševilo kako izgleda Željko Samardžić posle tretmana. Kad sam video njega, dobio sam volju da i ja isto uradim - kaže Smederevac, kome će ovo biti drugi tretman presađivanja kose. Sličan tretman je uradio pre više od desetak godina kada je to bila novina u Srbiji.
 

Da li je bolan takav tretman?

- Sve se radi u lokalnoj anesteziji. Nije da ne boli, čovek se ubode na trn, pa boli. Ali, moja želja za kosom je jača od svakog bola. Šta fali Mitru Miriću što je to uradio? Nemam ja nikakve komplekse, jer da imam ne bih javno pričao o tome, već bih krio kao moje kolege. Mogao bih i da se obrijem do glave , ali neću. Uostalom, nije plastična hirurgija samo ženska privilegija. Ako hoću da se izborim sa ovim silnim pevačicama punim silikona, moram i ja da učinim nešto za sebe.

Za kosu 6.000 evra


Pantić se uveliko priprema za transplantaciju kose, maže kreme koje mu je prepisao lekar, dok njegova supruga pokušava da ga odgovori od ovog zahvata.

 

Kaže mu da je bolje da za 6.000 evra, koliko treba da plati tretman, kupi dobar automobil.


- Stalno mi priča da se za mene nije udala zbog kose, ali ne radim ja to zbog nje, već zbog sebe.

 

Kad se samo setim sirotog Šabana Šaulića koji je morao godinama da trpi onaj užasan tupe na glavi, jer mu žena nije dala da ga skine. Kao da se za njega udala zbog kose.

Šta vam najviše smeta na estradi?
- Sve mi smeta, zbog estrade sam prestao da gledam televiziju. Kako uključim televizor zgadi mi se život.

Kojekakvi likovi šetaju po emisijama i mlate, lupetaju, dave i ne znaju koliko je dosta. Najgore je što se ne zna gde je gore na Pinku ili RTS- u.

Kad vidim "Nedeljno popodne" na Pinku i sirotu Leu Kiš, padne mi mrak na oči.

Ona je dobra žena, fina, kulturna, pametna, ali ne može da živi od kojekavih dosadnih i bezobraznih tipova koji joj se uvaljuju u emisiju. A, posle trčkaju kod Željka Mitrovića da je olajavaju.

Da vam nije krivo što ne zove i vas?
- Ma šta ima da mi bude krivo. Ništa bolje nije ni na RTS-u gde sve ide po rođačkim i kumovskim vezama.

Ne znaš da li je gore kad se ljudi međusobno protežiraju po kumovskoj, rođačkoj, političkoj ili ko zna kojoj liniji. Eto, i Cakana se ne skida sa televizije.

Zašto vam sad ona smeta?
- Ne smeta ona meni, baš me briga. Dok se nije udala za onog Negića ili kako se već zove, nigde je nije bilo. A, sad po političkoj liniji ne silazi sa malih ekrana. Strašno je kada su veze jedini način da dođeš na televiziju.

Ponedeljak 18.04.2011. 20:50
Извињавам се али ко је тај смедеревац и чиме се бави? Моја је супруга смедеревка али тог Драганчета не познајемо.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online