Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Subota 16.04.2011.
19:40
Alo A

Ceca: Nagodba je moj poraz!

"Nagodba je moj veliki poraz. Nisam lopov i ne želim da to stoji u presudi. Ako treba da platim i što sam bila supruga Željka Ražnatovića Arkana, platiću, samo me ostavite na miru", rekla je folk pevačica Svetlana Ražnatović tužiocu prilikom potpisivanja sporazuma o krivici, saznaje "Alo“.

Nagodbu doživela kao poraz: Ceca Ražnatović


 

List prenosi i da Ražnatovićeva nije predložila nagodbu, već je to učinilo tužilaštvo.

"Pozvali su je iz tužilaštva i rekli da dođe kod njih na razgovor. Ceca je u tužilaštvu odmah rekla kako neće da ide u zatvor i da ne žali pare, ali je postavila uslov da joj u sporazumu u priznanju krivice ne stoji da je ona prisvojila novac od kluba i da bude prikazana kao lopov. Tražila je da u presudi ne stoji da je uzela pare za sebe, već da je deo prihoda prikazala kao uplatu sponzora", kaže izvor blizak pevačici.


Prema njegovim navodima, Ceci je neko „odozgo“ obećao da će je država ostaviti na miru i da je bolje da plati, što je ona na kraju i prihvatila.

"Ja više ne mogu, hoću to da se reši. Ako treba da platim i što sam bila supruga Željka Ražnatovića Arkana, platiću, samo da me ostave na miru", rekla je pevačica tužiocu.


Isti izvor navodi da je „bilo natezanja oko nagodbe i da su joj tražili mnogo veće pare“, jer nije htela da se razvlači po suđenjima. Prema njegovim rečima, jedan od razloga što je prihvatila nagodbu jeste i neprijavljeno oružje koje je kod nje nađeno u akciji "Sablja“, zbog kojeg bi definitivno morala da robija.


"Nije mogla da se opravda da nije znala za oružje jer je po sporazumu o zaostavštini posle ubistva Arkana morala da bude upoznata da je ono u njenoj vili. Što se novca od prodaje fudbalera tiče, u istrazi se pojavila uplata od 1,5 miliona evra za koju je Ceca tvrdila da je prihod od sponzora a ne prihod kluba, što su tada potvrdili i neki veštaci. Međutim, tužilaštvo je insistiralo da je taj novac sporan, i nije odustalo od toga. Na kraju, Ceca je ipak prihvatila to kao osnovu nagodbe, a od tužioca je samo tražila da u presudi ne stoji kako je pokrala svoj klub i utajila porez. Na kraju je tu činjenicu tužilaštvo istaklo kao svoju veliku pobedu", navodi izvor blizak pevačici.


On otkriva da će Ražnatovićeva uzeti kredit od 1,5 miliona evra i da se već raspitala kod nekih banaka za uslove.


"Kao hipoteku je predložila vilu na Dedinju, a njen uslov je bio da u naredne dve godine, od pravosnažnosti presude, u ratama uplaćuje novac državi. Prema toj nagodbi, 500.000 evra bi trebalo da uplati u roku od 15 dana od presude. Drugu ratu bi trebalo da uplati u narednih šest meseci, a zatim treću do isteka dve godine",  otkriva detalje sporazuma izvor lista, uz napomenu da će Ražnatovićeva taj novac povratiti od prodaje novog albuma.

Subota 16.04.2011. 20:38
A kako bi to prosao obican gradjanin da mu nadju oruzje u stanu??? Zar ova "gospodja" zivi na drugoj planeti ili sta, pa za nju vaze neki drugi zakoni??? Cije drzave je ona gradjanin??? Iste Srbije kao i ostalih 7.5 miliona stanovnika, ili je Dedinje neka nova, zasebna drzava???
Subota 16.04.2011. 21:24
Koja je ovo optužba. Ceca je po ubistvu Arkana bila upoznata da je oružje u njenoj vili. Pa od koga je bila upoznata i zašto joj taj nije oduzeo to oružje. Bojali su se Arkana i mrtvog, što bi rekao Milošević " sada bi mrtvom vuku da izmere rep". Taj političar "odozgo" će uskoro biti odozdo.
Subota 16.04.2011. 21:47
mrsss u zatvor da te moje oci vise ne gledaju sramoto srpska
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online