Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 16.04.2011.
15:08
V. Tasić - Vesti A

Neću da čujem za dripca Eru!

Boro Drljača (69) žestoko se posvađao sa kolegom Andrijom Erom Ojdanićem. Besan kao ris, neće da čuje za njega i prekinuo je višedecenijsko prijateljstvo s njim. Kako objašnjava, kolega ga je nasankao i sada ga zbog njega svi smatraju za prevaranta i foliranta što nikada nije bio.

Boro Drljača

- Era me je navukao kao običnu budalu. Zbog tog dripca propala mi je unosna tezga. Tako mi i treba, kad verujem prijatelju. Decenijama smo imali fantastičan odnos, u bezbroj emisija smo se zajedno pojavili, a on meni tako da smesti.

Nisam ni malo naivan, ali me je izradio kao magarca. Ma ne znam šta bih mu uradio koliko sam besan - kaže Drljača.


Šta se zapravo dogodilo i zašto ste toliko ljuti na njega?


- Dve godine su mene ganjali i pokušavali da mi smeste u emisiji "Nemoguća misija" i nije bilo šanse da me nahvataju. E, tu se umešao Era.

Pozvao me jedan dan i ponudio da zajedno odemo na neku tezgu u Jagodinu. Ne znam šta mi bi da pristanem, otkažem već dogovoren nastup na jednom krajiškom prelu u Sremu i krenem sa njim. Otpevao sam svoje, a onda mi je namestio... Trebalo je da ga oteram u tri lepe, umesto da idem sa njim. Ali eto, đavo mi nije dao mira.

Da li ste posumnjali o čemu se tu radi?


- Znate šta, brzo sam prokljuvio i shvatio šta rade. I opet sam pogrešio. Trebalo je da ih sve zajedno, na čelu sa Erom, pošaljem tamo gde ne treba i da priča bude završena.

Ali, bilo mi je žao jer znam koliki je posao organizovati "Nemoguću misiju", pa sam pristao sam da igram po njihovim pravilima ne pokazujući da mi je sve jasno samo da priča ne bi propala. I onda doživim da me u nekim novinama nazivaju koje kakvim imenima i čovekom koji je hteo na prevaru da dobije auto. Tako mi i treba kad sam ispao budala.

Halo, prijatelju: Era Ojdanić i Drljača
 


Dobiste li bar honorar za ono što ste otpevali u Jagodini?


- Ma kakav, crni, honorar ostadoh bez pera, a unosna tezga mi zbog Ere dripca propala. Nije pošteno, ja to njemu nikad ne bih uradio. Znam ja šta je dobra šala, uvek sam za akciju, ali stvarno nema smisla to što mi je priredio. Dosta mi je njegovih fora i fazona.

Da se ne plašite da vas ne optuže za prevaru?


- Nemojte me zasmejavati. Nikad nikoga nisam prevario. Mislite da je meni do automobila? Imam moju staru "mečku" koja je odavno punoletna i ništa joj ne fali.

Pa, dobro bar ste dobili besplatnu reklamu?


- Šta će meni takva reklama? Još treba da me strpaju u isti koš sa Natašom Bekvalac koja se ne skida sa naslovnih strana. Ej, nije to moj svet! Meni su se zbog takvih novine smučile. Ne mogu više da iz dana u dan gledam tu Bekvalac i čitam prežvakavanje o njenom razvodu. Koga još to zanima? Muka mi je više od zaluđivanja ovog jadnog naroda.
 

Estradna ludnica

 

A, šta biste vi da vas novinari pitaju?


- Neka me pita neko kako pet decenija opstajem u ovoj estradnoj ludnici koja je iz dana u dan sve veća i veća. Držim se, još nisam poludeo, ali ako se ovako nastavi, neću ni ja moći da ostanem čitav! - iskren je Drljača.

Subota 16.04.2011. 15:31
Era je tipican primer ciganske crte kod Srba! Bruka i sramota za ovaj narod...manijak matori i pedofil! Nije ni za tu budjavu Ibarsku magistralu!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online