Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 14.04.2011.
15:48
V. Tasić - Vesti A

Maja Nikolić: Neka sude Čedi, a ne meni

Maja Nikolić nedavno je proslavila 36. rođendan, a među gostima nije bilo nikog sa estrade, jer slavljenica nije imala želju da vidi kolege. Kako stvari stoje, narednih meseci najviše će se viđati sa advokatom i sudijama. Osim što je čeka rasplet situacije zbog antisemitskih izjava na Dvoru, sudu je tužila oba bivša muža i svekrvu.

Maja Nikolić u borbi za starateljstvo

- Moja borba za starateljstvo nad mlađim sinom Lazarom traje već godinu dana. Mučno je što na sudu treba da dokazujem da sam dobra majka. Niko mi neće oduzeti sina, borim se za njega sa ljubavlju i svim zakonom dozvoljenim sredstvima - poručuje Maja.
 

Da li se plašite da vam starateljstvo nad sinom ipak bude oduzeto?

- Ne, ne plašim se jer sam sigurna da ni u jednoj zemlji, pa ni u Srbiji, ne postoji zakon koji bi dete tek tako oduzeo majci. Moj bivši muž Vuk Kandić i ja smo delili starateljstvo, a onda je on tokom mog boravka na Frami pokrenuo proceduru da mi se starateljstvo oduzme. Umešali su se centri za socijalni rad, a ja sam na imanje i ušla da bi obezbedila novac za svoju decu.
 

Kada smo kod novca kako ćete se izboriti za honorar sa Dvora?

- Veliki sam borac, isteraću ja to, samo da završimo priču o Jevrejima, da se na sudu dokaže da nije bilo govora mržnje u mom priznanju da ne volim Jevreje i da postane jasno da tu nema elemenata za pokretanje parnice. Trebalo bi da na sudu završi Čeda Jovanović, a ne ja. On je rekao da su afrički narodi kanibali! I nikom ništa... Celog života me prate nepravde, stalno nadrljam, ali borac sam.
 

Zašto izbegavate da se pojavite na sudu kada vam je već stalo da se ta priča što pre okonča?

- Ne izbegavam, zaista nijedan poziv nisam dobila. Advokat će ovih dana sudu dostaviti moju adresu i želim da se što pre pojavim na saslušanju. Kada se to okonča, krenuću u borbu za honorar, bez kojeg sam nepravedno ostala.

Deca su joj najveći oslonac
 

Šta ste to uradili bivšem mužu i njegovoj majci da vas tuže i opliću po novinama?

- Strašno je što sa njima moram da se preganjam po sudovima i što su me udarili tamo gde je svaka žena najosetljivija - u majčinstvo. Tu gospođu, njegovu majku, videla sam nekoliko puta u životu. Ona je vrlo čudnog karaktera, a od mene je popila tužbu pre mesec dana zbog pljuvanja po novinama.
 

Da li se uopšte više sećate velike ljubavi sa Vukom Kandićem?

- Da ta ljubav nije bila ogromna ne bih se udavala za njega i to tri puta, ali ništa od njen nije ostalo. Povređeni muškarci su kukavice spremne na sve. Kukavica je svaki muškarac koji se na ovakav način razračunava sa ženom i pokušava da joj uzme dete.
 

A, u kakvom ste odnosu sa prvim mužem, ocem vašeg starijeg sina Novaka?

- U kakvim mogu da budem kada sam i njega morala da tužim sudu. Ne daje alimentaciju za dete punih 14 godina, sina je poslednji put video prošlog leta kada su zajedno proveli na moru mesec dana.

Na mojim plećima


- Za sada, Lazar četiri dana nedeljno provodi kod mene, a tri dana kod oca. Za sve je krivo učešče u rijalitiju, ali ja sam od honorara na Farmi dala učešće za kredit i kupila stan od 57 kvadrata. Nemam sponzora, niko me ne finansira, a mnogo toga je mojim plećima. Sama izdržavam decu, moju mamu koja ne radi, otplaćujem kredit za stan i još treba da dokazujem da sam dobra majka. Pa gde to ima - pita se Maja.

 

 

Veliki troškovi
 

Priča se da ste u dugovima do guše?
 

- Teško mi je i emotivno i finansijski, ali u dugovima do guše nisam. Nikada nisam ni bila. Samo su mi troškovi veliki, a danas nije lako zaraditi. Zato sam i morala da uđem u rijalitije. Zahvaljujući tome, većina ljudi ima pogrešnu sliku o meni. Ta slika nema veze sa mojom dušom. Iza nje se krije prava Maja, koju malo ko zna. Emotivna sam, požrtvovana, imam veliko srce, uvek sam spremna da pomognem.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online