Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 13.04.2011.
15:37
V. TASIĆ i S. ĐURIĆ A

Podrške javne, a osude tajne

Vest da je Svetlana - Ceca Ražnatović (37) sklopila sporazum sa tužilaštvom o priznanju krivice u zamenu za godinu dana kućnog pritvora i plaćanje 1.500.000 evra kazne izazvala je različite reakcije na estradi. Kolege je, bar javno, podržavaju, ali tajno osuđuju, dok većina uopšte ne želi da o tome govori za novine.

- Nemam više nameru da dajem bilo kakve izjave na tu temu! Nemojte me zvati zbog tih stvari, sakupljam pesme za novi CD i to me jedino zanima u ovom trenutku - rekao je Aca Lukas, koji je do juče podržavao Cecu. On je čak pozvao vlast da je ostavi na miru i u znak podrške pevao njene pesme na svojim koncertima. Šta se u međuvremenu dogodilo - nije poznato.

Podržava drugaricu: Aca Lukas i Ceca
 

- Hvala bogu da se ta priča završila. Otvorena je Pandorina kutija u kojoj je bilo koječega... Ceci verovatno nije lako, deca su već velika i najteže joj je zbog njih. Ali, bolje i ovako nego da ta priča traje u nedogled. Zato verujem da je i njoj, u neku ruku, pao kamen sa srca. Jer, tek kada se ispetlja iz te afere može da bude mirna i da krene dalje - kaže Biljana Jevtić, dok je Boro Drljača bio je mnogo oštriji.
 

- Zašto bih ja to uopšte komentarisao? Imam preča posla nego da mislim o Ceci ili bilo kome drugom. Niti znam šta je radila, niti me zanima. Davno sam shvatio da se ne treba uplitati u tuđe živote i baš me briga za sve. Nisam ja ni nečiji savetnik, niti sam neki stručnjak za prava, kriminal ili šta već. Sve je to, u stvari, zaluđivanje ovog jadnog naroda - smatra Drljača.
 

Goca Božinovska bila je prva javna ličnost koja je jasno i glasno rekla šta misli o ovom slučaju i ovog puta je podržala drugaricu.
 

- Pravo da vam kažem - odahnula sam. Kada se sve sagleda, Ceca ima razloga da bude zadovoljna nagodbom. Ono što je najvažnije, biće kraj svoje dece. Ako je nešto i uradila, uradila je to zbog svoje dece, a ne da bi dala ljubavnicima. Sigurna sam da je u neznanju, ili na nečiji nagovor uradila to što joj se pripisuje. Ko zna šta bi svako od nas uradio da mu se pružila prilika da zgrne veliki novac. Svaka njoj čast, ona je velika majka, što je dokazalo time što se nije ponovo udala - rekla je Božinovska.
 

- Nisam kompetentna da komentarišem jer nemam pojma da li je to tako. Jer, mediji kažu jedno, a bude drugačije. Cecu retko viđam, ali mi je mnogo draga. I kada sam čula tu vest o nagodbi rekla sam sebi - dobro je da ne ide u zatvor. Kada sam čula prvu informaciju da joj preti zatvor uplašila sam se da će otići. Ako je ovo tačno, drago mi je, jer će biti sa svojom decom - rekla je Goca Lazarević.
 

Sve je to život


- Cecu volim od samog početka kada se pojavila na estradi. Još kao devojčica kad je pevala "Cvetak zanovetak" bila je gost na mom koncertu. Sjajna pevačica i čovek. Želim joj sve najbolje i da ako je u mogućnosti izabere ono što je najbolje za nju i njenu decu zašto da ne. Voleo bih da nema tih problema. Čim si u šou biznisu, bilo da je pevanje, gluma ili sport na meti si ljudi kojima to ne odgovara, ali sve je to život - smatra Era Ojdanić.


Karleuša ćuti
 

Jelena Karleuša, koja je najžešće napadala Cecu Ražnatović, i to javno, nije se oglašavala po ovom pitanju. Na svom Fejsbuk profilu samo je napisala "Srbija - banana republika!" ali nije pojašnjavala da li se to odnosi na Cecu, mada se po komentarima ispod statusa jasno vidi o čemu je reč.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online