Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 09.04.2011.
12:47
Alo A

Mili, zbog optužnice, neće da radi sa Cecom

Kompozitor Aleksandar Milić Mili obustavio je rad na novim Cecinim pesmama zbog optužnice protiv pevačice, a kako se priča, Mili je odustao od rada na Cecinom albumu jer ne želi da gubi vreme i novac dok je pevačica "na pauzi“.

Mili i Ceca su se nedavno pomirili, ali su ponovo na "stend baju"
 


- Mili i Ceca su se nedavno pomirili i odlučili da obnove saradnju, pa je tako dobio zaduženje da radi skoro ceo album. Čak su zajedno preslušali numere koje je Ražnatovićeva sakupila u vreme dok nisu sarađivali, ali je Milić od većine odustao i rekao joj da želi da napravi album po svom ukusu. Neke od tih pesama su vraćene, neke je Ceca poklonila kolegama, poput numere "Nema duge posle tuge“, koja je završila kod Romane.
 

Međutim, kada je podignuta optužnica protiv Ražnatovićeve, Aleksandar je odlučio da je stavi na "stend baj“. Čeka da se razreši situacija - kaže za "Alo!“ izvor blizak kompozitoru i dodaje da je Miliću trenutno glavna preokupacija nešto sasvim drugo.

- Ne razmišlja o Cecinom albumu, već priprema novo izdanje "Miligrama“ i sada mu je to najbitnije. Nekim svojim bliskim saradnicima, kako se priča, objasnio je da ne želi da gubi vreme i novac, pošto je pitanje kada će Ceca odlučiti da uđe u studio i kako će se situacija uopšte razrešiti - dodao je izvor lista.

Aleksandra Milić je prvo rekao da ne želi da daje nikakve izjave, ali je kada je čuo pitanje ipak je odgovorio.

- Nisam ni počeo da radim na Cecinom albumu! Kada bude mogla, krenućemo, jer to sve zavisi od situacije u kojoj je trenutno - rekao je Mili i time završio razgovor, ne dozvolivši da ga pitamo kakve veze ima Cecina situacija sa njegovim radom, jer je moguće raditi pesme čak i kada je optužnica podignuta.
 

Podsećanja radi, Ražnatovićeva i Milić su pre nekoliko godina posvađali, kako se pričalo, zbog velike sume koju je kompozitor tražio od nje. Ovu priču ni jedno ni drugo nisu komentarisali, ali je činjenica da nisu bili u kontaktu donedavno, kada ih je pomirila Marina Tucaković, ne bi li što pre počeli rad na novom albumu.

POVEZANE VESTI

Subota 09.04.2011. 12:50
naravno,vidi covek da ce cobanica biti na robijaskoj pauzi dugoj 20 godina.
Subota 09.04.2011. 13:05
Ma,i to pravosuđe! Pravi su slepci! zar nisu primetili Cecin veliki hit gde i sama priznaje "Da sam krala-krala sam!Sve sam zvezde pokrala..." Dugo im je trebalo da reaguju! :D
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online