Sreda 17. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 30.03.2011.
16:11
V. Tasić - Vesti A

"Viki Miljković je žestoko pukla"

Dok većina pevača nerado priznaje da posla nema "ni za lek", Sanja Maletić (37) tvrdi da se razbija od posla. A, na terenu malo koga od kolega viđa.

Sanja Maletić: Imam dosta posla

- Danas je luksuz odbiti bilo koju tezgu i šansu da se zaradi. Bila bih luda da odbijem posao, ali neću ni da lažem kako svuda fantastično prolazim. Negde bude loše, negde bude dobro, ali u proseku je zadovoljavajuće. Kad vidim šta i kako mnoge moje kolege rade i pričaju smuči mi se - iskrena je Sanja Maletić.
 

Ko od vaših koleginica prolazi dobro na terenu?

- Jana se razbija od posla i mnoge velike zvezde ne mogu ni da joj priđu. Žena radi kao crnac, ima gostovanja više nego iko. Ne bi morala ni prstom da mrdne zahvaljujući mužu i njegovoj porodici koja je dobrostojeća, ali ona hoće sama da zaradi. Ne traži visoke honorare za nastupe, čvrsto stoji na zemlji iako bi mnoge pevačice na njenom mestu odlepile i digle nos do neba.
 

Koliko je dobro pevanje danas uopšte važno za uspeh?

- Jasno je da to nije najvažnije. Mnogi dobri pevači više ne prolaze. Recimo, Viki Miljković je sa prošlim albumom žestoko pukla! Odlično peva, sjajni autori su joj radili pesme, imala je fenomenalnu reklamu, verovatno je i album koštao pravo bogatstvo. Ali džabe, jednostavno nije prošla kod publike iako su pesme bile dobre. Nisu merilo ni velika reklama, ni skupi autori, sve je na estradi danas postalo lutrija.

Ne umišljam da sam zvezda


Zašto vi imate više posla od drugih pevača?
 

- Ne glumatam, ne lupetam, rado se odazivam svakom pozivu. Ne umišljam da sam zvezda, već pevam na svadbama, krštenjima, ispraćajima, svuda gde me pozovu. Mnogi na estradi su toliko fini da se užasavaju pevanja po svadbama. Kao, nije njihov nivo. Nije nego... Draže im je, kao, da pevaju među našmrkanima i naduvanima likovima nego na porodičnim veseljima. Štos je u tome što oni koji kažu da neće da pevaju na svadbama u stvari to ne umeju. Neće pošteno da priznaju da je lakše pevati tamo gde svi đipaju i urlaju, gde niko nikoga ne čuje. Na takvim mestima nikome nije ni bitno kako pevač peva - smatra Sanja.

Kako kometarišete pokušaj mnogim kolega da po svaku cenu uspeju na estradi?

- Čini mi se da je mnogima na estradi moto - uspeh ili ubiti nekoga! Gladni su uspeha i u trci za popularnošćiu i zaradom toliko se brukaju da nemam reči. Ne zna se šta je kod njih gore - pevanje, ponašanje, izgled. Zbog mnogih, često se stidim što sam pevačica. Jeste da nisam kao oni, ali sve nas ljudi trpaju u isti koš.
 

Na šta konkretno mislite?

- Na svađe po rijalitijima, ogoljavanje privatnosti... Mnogi su se potpuno pogubili i ono što rade van je svake pameti. Kako bih ostala normalna, sebi sam zabranila da gledam televiziju i čitam novine. Sa malih ekrana nas besomučno maltretiraju sa kojekakvim likovima i koliko god da su rijaliti programi samo igra, pređene su sve granice. Užasnuta sam! A, i ne mogu da mučim sebe. Sa naslovnih strana i sa TV ekrana nas bombarduju neki kvazipoznati likovi koji su umislili da su zvezde. Za mnoge od njih, nikad nisam čula i ne dam im da me truju i maltretiraju svojim glupostima, neznanjem i primitivizmom.
 

Da li su vas zvali u neki rijaliti?

- Jesu, zvali su me u Parove i na Dvor, ali mi ni na kraj pameti nije bilo da prihvatim. Neka priča ko šta hoće, ali niko tu nije dobio ni materijalno, ni na popularnosti. Zato neka se samo zanose, to za mene nije.

POVEZANE VESTI

Sreda 30.03.2011. 20:33
Da znam da peva po kucama, pozvo bih je da i meni peva. Bila bi duboko nagradjena. ;-)
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online