Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 29.03.2011.
14:38
M. Vranj A

Zbog Ere me je sramota što sam pevač!

Nikola Rokvić (25) jedan je od najtraženijih mladih pevača u Bosni i Hercegovini. Na novom albumu imaće pesmu o Baščaršiji koju posvećuje Sarajevu.

Nikola Rokvić

- Volim Bosnu, volim ove ljude. Moj otac je iz ovih krajeva, pa ima tu nečega. Nedavno sam bio u Sarajevu sa mlađim bratom Markom na jednom bosanskom takmičenju pevača. Dobro smo se proveli, a brata vodim da bi upoznao publiku, novinare, da vidi kako to izgleda, da se uhoda, pošto odlično peva i uskoro ćete i on na estradu - kaže Nikola.

Svojevremeno ste izjavili da vam je muka od Goginih "Gaćica" i da takvu pesmu nikada ne bi ste snimili. Da li ste promenili mišljenje u međuvremenu?

- Nemam ništa protiv Goge, ali ta pesma mi se jednostavno ne sviđa iako je njoj napravila karijeru. Nekome to leži, nekome ne. Više volim ljubavne pesme. Iskreno, nikada mi nisu ni tražili da snimim neku takvu pesmu, a nadam se ni da neće jer to ne bih mogao da pevam i bez razmišljanja bih odbio takvu ponudu.

Da li vas je i dalje sramota što ste pevač kada vidite Eru Ojdanića?

- Jeste. Ne mogu ni da komentarišem koliko mi je muka. Postoji nekoliko dvorskih luda na estradi koje se ponašaju svakako samo da bi dobili medijski prostor, što mi je strašno. Sramota me zbog Ere Ojdanića, čoveka koji ima nedolično ponašanje. Ne bih više da se osvrćem na njega.

Kad biste sreli Eru da li biste ga pozdravili?

- Ko je to?

Pa, sada ste pričali o njemu?

- Ma joj, ne volim o tome da pričam. Ne bih ga pozdravio i ne želim ni na putu da ga sretnem.

BRAĆA SE VOLE I POMAŽU: Marko i Nikola Rokvić
 

Da se vratimo vašem bratu Marku. Ko bolje peva od vas dvojice?

- Uvek kažem da on mnogo bolje od mene peva. Ja sam karijeru počeo duetom sa ocem, sada da bih pomogao bratu snimili smo zajedničku pesmu i nadam se da će mu se posrećiti. Pesma govori o dva brata zaljubljena u istu devojku. Pomalo neobično, ali izgleda da sve što je neobično danas i prolazi kod publike.
 

Da li vam se ikada desilo da se zaljubite u istu devojku?

- Ne, nije. Dešavalo se da se okrenemo za istom, ali zna se da što je moje - moje je, što je njegovo - njegovo je i tu nema priče. Svađali smo se i tukli kao i svi klinci, ali ništa više nego druga deca.
 

Je li istina da vam se devojke otvoreno nude na nastupima?

- Pa, to je malo naduvano. Pravo da ti kažem ne sviđa mi se što me u medijima predstavljaju kao zavodnika, što ne mogu da popijem kafu sa društvom, a da to sutra ne izađe u novinama. Karijeru gradim kao pevač i ne želim da skrećem pažnju na sebe na bilo koji drugi način osim dobrim pesmama. Ne volim da se piše s kim sam bio, šta sam radio, s kim sam se družio. Ali, eto navikao sam se i prihvatio da je i to sastavni deo mog posla.
 

Ništa od ženidbe


- Meni je najlepše kada imam pored sebe devojku na koju se mogu osloniti i u čijem društvu mogu da uživam. Imam dovoljno godina i iskustva, uspeo sam da savladam ljubomoru. Veza sa Bojanom za sada sjajno funkcioniše, ona često dolazi u Beograd, ja idem kod nje i za sada nam daljina ne predstavlja problem. Ali, ne planiram da se ženim uskoro. Možda tek kada napunim 30 godina, mislim da je to realno i najbolje vreme za brak - iskren je Nikola.

Utorak 29.03.2011. 17:30
Sa ovakvom izjavom posto si gori od Ere. To se desi kad mali bosandjeros poleti visoko a usto prolupa. Sramotis oca i Rokvice nisu oni takvi.
Sreda 30.03.2011. 04:12
Iskren da budem, ne volim ni ja bas nesto Eru, covek je stvarno prilicno otkacen.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online