Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 19.03.2011.
14:06
V. Tasić - Vesti A

Suzana mogla da završi u bolnici!

Poslednjih dana Suzana Mančić (54) preživljava pravu dramu. Kada se nedavno saplela i pala uživo pred milionima gledalaca u emisiji "Pesma plus, bingo plus" RTS - a mnogi su se smejali njenoj nespretnosti. U prvom trenutku ni ona sama nije mislila da se ozbiljnije povredila, ali nakon detaljnih lekarskih pregleda ustanovljeno je da povrede nisu naivne.

Dve nedelje oporavka: Suzana Mančić
 

- Ne znam šta se to sa mnom dešava, ali osećam se gore nego ikada. Danima gutam tablete protiv bolova, sva sam u modricama i podlivima. Lekari me teše kako je moglo da bude još sam i dobro prošla. Posle pregleda doktor mi je rekao da sam imala ludu sreću, jer se takvi padovi obično završavaju mnogo ozbiljnije i da su operacije neizbežne - kaže Suzana, koja jedva govori od bolova.
 

Šta se zapravo dogodilo u studiju?
- Iskrena da budem, ne znam. Od silnog bola na trenutak sam izgubila svest, nekih stvari se ni ne sećam. Za više od tri decenije voditeljske karijere prvi put mi se dogodila ovakva glupost i to u emisiji koja se emituje uživo. Za koji dan ću započeti rehabilitaciju u jednoj privatnoj ordinaciji. Rekli su mi da će oporavak trajati bar dve nedelje.
 

Poterali je maleri

Nekoliko dana pre pada Suzana je imala peh i na Grandovoj sceni, kada joj je nakon nastupa pozlilo, pa je završila u bolnici na infuziji. Ona veruje da je ovo samo loš period koji joj je naišao i da će sve to proći. Od nje se ne odvajaju njene ćerke Natalija i Teodora, koje je maze i paze, trudeći se da joj olakšaju period oporavka.

 

Kako je reagovao vaš izabranik i grčki biznismen Simeon Ocomokus kada je čuo šta vam se dogodilo?
- Odmah je seo na avion i došao u Beograd, ali je zbog posla ostao samo jedan dan. Čovek nije mogao da veruje kakva me je nevolja snašla. Nije mogao da ostane duže, ali je na mene delovao lekovito. Njemu sa mnom nikad nije dosadno, stalno neki cirkus.
 

Priča se da je zbog vaše povrede Davor Radolfa pomerio koncert u Beogradu?
- Na njegovo insistiranje koncert u Pozorištu na Terazijama, koji je trebalo da se održi 21. marta pomeren je za 11. april. Pozvala sam ga i pitala zašto to čini, jer nastup svakako može da prođe bez mene i našeg dueta "Samo dvije reči", ali mi je rekao da sam se previše angažovala oko svega i da ne mogu bez mene, što mi je veliki kompliment.
 

Zar nije malo kasno da ponovo počinjete pevačku karijeru?
- Nikad nije kasno! Zašto bi bilo? Producent sa kojim radim ima mnogo divnih ideja. Ali, ne bih o tome da pričam unapred. Ne plašim se još jednog početka, jer se nikada ničega nisam plašila. Album sam objavila pre osam godina, mislila sam da će lepo krenuti, ali je prošlo nezapaženo. Jeste da sam u to vreme radila u Grandu, ali mi Saša Popović nije dozvolio da reklamiram samu sebe. Danas, kada ljudi čuju neku od tih pesama oduševe se i kažu mi:"Bože, što ti lepo pevaš!" Pa, kud ćeš većeg motiva za rad.

POVEZANE VESTI

Subota 19.03.2011. 20:33
Kako je reagovao vaš izabranik i grčki biznismen Simeon Ocomokus kada je čuo šta vam se dogodilo? Hahhahahhahaha koje pitanje sa sve titulom grcki biznismen :DDDDDD
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online