Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Sreda 16.03.2011.
09:51
Alo A

Nataša zbog saobraćajke odustala od razvoda!?

Taman kada smo pomislili da su Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović istrošili bonus skandala i da će, posle silnih peripetija, okončati brakorazvodnu parnicu, na videlo izlaze nove peripetije.

Dva pokušaja razvoda: Nataša Bekvalac


 

Naime, po čaršiji se prepričava da je Nataša zahtev za razvod podnela još 2008. godine ali ga je povukla nakon što je Ikodinović doživeo saobraćajku.

Ikodinović saznao za neverstva?!

 

Tokom godina Natašinog i Dačinog braka, do Ikodinovića su konstantno stizale priče o njenom navodnom neverstvu. Mediji su je povezivali s Novakom Đokovićem i Miodragom Kostićem Koletom, a po novosadskim kuloarima se šuškalo o navodnoj romansi s anonimnim studentom DIF-a.
Ipak, bivši vaterpolista nikada dosad nije obraćao pažnju na te abrove i uvek je odmahivao rukom govoreći: „Nije moja Nata takva“.

"Samo godinu dana nakon rođenja ćerke, Nataša i Dača su zahladneli odnose, svađe su bile sve češće, pa je ona 2008. svom advokatu rekla da želi da se razvede od vaterpoliste. Slučaj je, pričalo se, završio na sudu, ali ročište nikada nije održano zbog umalo fatalne Ikodinovićeve nesreće, koja je ubrzo usledila", priča izvor lista "Alo" u to vreme blizak paru.

"U to vreme, po Novom Sadu se pričalo da je Dača, očajan zbog najavljenog razvoda, često potezao za čašicom, pa je na kraju umalo izgubio glavu posle jednog od pijanstava, kada je motociklom izazvao saobraćajku na putu od Zrenjanina ka Novom Sadu", priseća se taj izvor.


Podećamo da je analizom ustanovljeno da je Ikodinović u trenutku udesa imao 1,74 promila alkohola u krvi.

Nakon te nesreće, u danima kada se cela nacija molila da sportski as ostane u životu, Nataša je odlučila da odustane od razvoda.

"Mnogo je propatila dok je Danilo ležao u bolnici i borio se za život. Ni na kraj pameti joj nije bilo da ga ostavi, pa je odlučila da njihovom braku pruži još jednu šansu i da bude uz njega u najtežim trenucima. S druge strane, i ona je bila svesna da bi, i pored svih razloga koji su je naterali da prethodno podnese taj zahtev, sigurno naišla na veliku osudu javnosti, koja nije znala detalje i probleme iz njihovog bračnog života. Od tada do danas, njih dvoje su prošli put od trnja do zvezda, ali se na kraju ipak desilo ono što su mnogi predvideli nakon prve velike bračne krize - da njih dvoje neće dugo ostati zajedno", zaključuje sagovornik.


 

POVEZANE VESTI

Sreda 16.03.2011. 10:40
Preterali su vise neka se lepo razvedu ko LJUDI i tacka.A zbog njihovog DETETA nebi trebalo u javnost da iznose PRLJAV VES.
Ponedeljak 21.03.2011. 16:04
Malo sam zakasnila, ali moram da komentarisem. Ako je podnela zahtev za razvod pre nesrece, a povukla ga kada se Daca skrljao, znaci da se debelo folirala plakajuci ispred bolnice.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online