Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Nedelja 06.03.2011.
00:52
S. Đurić - Vesti A

Pink rekorder po broju nepoželjnih

Poduži spisak ružičaste televizije sa nepodobnim pevačima, a Karleuša tvrdi da su joj ugrožena ljudska i ustavna prava zbog zabrane nastupa na RTS-u jer se Tijaniću ne dopada kako ona peva.

Maja i Miloš jedini javno proterani sa Pinka

Ko i zašto zabranjuje gostovanje pojedenih pevača na određenim srpskim televizijama ni pevačima samima nije jasno. Ali, javna je tajna na estradi da postoje crne liste i da pojedine javne ličnosti nisu dobrodošle na malim ekranima.

Poslednji slučaj u nizu su Miloš Bojanić i Maja Nikolić kojima je zabranjeno gostovanje u emisijama RTV Pink zbog antisemitskih izjava u Dvoru. Ovo je ujedno i prvi put da se ova televizija javno objasnila zašto je njima zabranjen ulazak u zgradu ružičaste televizije. Po broju nepoželjnih ova TV stanica je vodeća u Srbiji, a odluku o tome ko je poželjan, a ko nije, donosi Željko Mitrović i njegova supruga Milica.

Još se prepričava kako je on pre nekoliko godina lično zabranio ulazak Cece Ražnatović u zgradu njegove televizije, kada je saznao da je ona navodno davala informacije članovima zemunskog klana koji su planirali njegovu otmicu. Plakati sa obaveštenjem o zabrani ne samo njenog gostovanja, već i zabrani puštanja Cecinih spotova bili su zalepljeni svuda po zgradi u kojoj nije smelo ni da se pomene njeno ime, iako su pre toga bili bliski prijatelji. U međuvremenu njih dvoje su izgladili odnose, pa folk zvezda ponovo gostuje u emisijama RTV Pink.

Kaja tvrdi da ju je sa Pinka oterala Tijana Dapčević

Na crnoj listi ružičaste televizije već godinama je Katarina Ostojić Kaja, koja tvrdi da joj je zabranu smestila koleginica Tijana Dapčević. Među nepoželjnima je i Indira Aradinović Indi koja je izbačena proletos sa "Farme" i od tada se ne pojavljuje na ovoj televiziji. Svojevremeno je i Saša Popović, direktor Granda, zabranio učestvovanje svojim pevačima na konkurentskim televizijama, što se njima nije dopalo, ali morali su da poštuju gazdinu odluku.

Nešto blaži po ovom pitanju je RTS na kome je zabranjeno gostovanje Jelene Karleuše, koja godinama nije nogom kročila u Javni servis Srbije. Aleksandar Tijanić svojevremeno je zabranio Karleuši učešće u novogodišnjem šou-programu Marine Tucaković, jer mu se, kako je rekao "ne dopada kako peva".

Tijanić neće Karleušu jer ne zna da peva

"Nisam ja zabranio Jelenu Karleušu, već sam precrtao njeno ime sa spiska učesnika jer mi se ne dopada kako peva. Ima drugih televizija kojima to ne smeta, pa neka se tamo pojavljuje", rekao je tada Tijanić.

Od tada Karleuša vodi rat s njim i koristi svaku priliku da oplete po direktoru RTS-a.

"Meni su ugrožena osnovna ljudska i ustavna prava time što sam zabranjena na RTS-u. Redovno plaćam televizijsku pretplatu, pa ipak sam persona non grata. Mogla bih da ih tužim i pravdu tražim pred sudom u Strazburu i sigurno bi ih dobila, ali nemam vremena", poručila je Karleuša.

Nema gostovanja na Prvoj


Iako nikada javno to nisu rekli, nije tajna da je pevačima Siti rekordsa strogo zabranjeno gostovanje u emisijama TV Prve, koja poslednjih meseci beleži sve veću gledanost. Ko prekrši ovo pravilo, istog trenutka leti sa ružičaste televizije.


- Znam da je Pink zabranio svojim televizijskim licima i voditeljima da gostuju na Prvoj, što je potpuno nelogično - kaže Ivan Ivanović, voditelj emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem".

Nedelja 06.03.2011. 08:00
I ja kao gledalac selektivno puštam kogaću i kada slušati, što ne bi to i televizija. Što se tuče Karleuše a i Kaje ja nikad njih ne bi pustio uopšte da pevajua, a kamoli da to rade na nekoj televizij.
Nedelja 06.03.2011. 14:13
Novinari su zaboravili da navedu razlog zbog kojeg je čuvenom Dzeju zabranjen ulazak na Tv Pink-navodno je Željko Mitrović čuo da se OTROV DRŽI U MALIM BOČICAMA!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online