Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 24.02.2011.
17:21
V. Tasić - Vesti A

Era: Estrada gora od ludnice

Kako se priča po estradnim kuloarima, Andrija Era Ojdanić (63) mogao bi da uđe u rijaliti šou-program Dvor i dodatno ustalasa ionako uzavreli situaciju u zamku u Šimanovcima.

Era Ojdanić: Ja bih na Dvoru raskrinkao bandu
 

- Ne mnogu više da ih gledam toliko mi je muka! Samo još fali da Lepa da sisu Bokiju 13, pa da cirkus bude komletan. Kada bih ušao na Dvor pomogao bih Maji, Milošu i Đusu da raskrinkaju tu bandu. Ma, razbio bih ih kao petao plevu. Ako ne uđem, moraću da potražim sebi mesto u psihijatrijskoj bolnici "Laza Lazarević". Kakva je kompletna situacija na estradi, još kad izađu i ovi sa Dvora, u toj bolnici će biti najbezbednije da se sklonim od svega - kaže Ojdanić.


Zašto u poslednje vreme oplićete po kolegama kad ranije niste bili takvi?

- Nema šta ja da ih oplićem, opliću se sami. Što da glumim budalu i da ih branim kad oni sami narodu pokazuju kakvi su? Nije narod blesav, sve se vidi. Ovi rijaliti su super i neka ih bude što više jer nema boljeg načina da se vidi ko su i kakvi su ljudi sa estrade. Sada publika lepo vidi koliko tu ima đubradi, lisica, ološa i foliranata. Ja sam uvek bio ono što jesam, nisam glumio ludilo jer sam prirodno lud!
 

Ne prestajete da napadate Lepu Lukić, a do juče ste hteli da se pomirite s njom?

- Bio je to trenutak slabosti. Mislio sam, stara je žena, nema smisla, ipak se znamo decenijama... Ali, sad mi se još više smučila. Koju kraljicu ona glumi? Pa, ona je kraljica kao moja pokojna baba Božana, koja je umrla pre 30 godina. Zbog nje bih voleo da uđem na Dvor da se preseče. Kad je ušao Miloš, ona se prestravila da ne uđem i ja. Pod stresom je zbog mene jer veće folirantkinje na estradi nema. Ako, neka je tamo, da narod vidi ko je i kakva je.
 

A šta vam je skrivio Mitar Mirić, pa i njega prozivate?

- Video je narod kakav je. On trezan nema petlju ni za šta. Ima toliko fobija da trezan ne može ni pred publiku, ni pred reflektore. Svi mi na estradi dobro znamo kakav je Mitar Mirić. Čim se napije, on nasrće na ženske i hoće da se bije. Načisto pobudali i ne zna šta radi. Pred milionima gledalaca napravio je budalu od sebe, dozvolio da mu se svi smeju i da ga izbace.
 

Bogami malo je falilo da dohvati Uršku?

- Ma kakvi, on je spopadao, ali da je kojim slučajem i uspeo da je skine do kraja, narod bi uživo gledao kako Mitra pogađa infarkt. Ne bi on golu Uršku izdržao. Mitra je pre 13 godina zauvek sredila njegova žena zato što je bio mnogo nevaljao. Tako da on, jadan, ne može ništa sem da glumi frajera!

Nataša smislila razvod


- Svi na estradi smišljaju načine da skrenu pažnju na sebe kako bi mogli da rade i zarade. U ovoj eri rijalitija, otmica, trovanja, svađa i tuča uopšte nije lako. Nataša Bekvalac je smislila razvod! Nijednog trenutka nisam poverovao u tužnu priču o njenom i Dačinom razvodu. Jasno je da se radi o običnom marketinškom triku kako bi se skrenula pažnja na njene nove pesme. Njih dvoje su i dalje u velikoj ljubavi - smatra Ojdanić.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online