Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 23.02.2011.
12:39
Vestionline A

I Seka Aleksić u suzama kod Ognjena

Emisija Ognjena Amidžića "Amidži šou" na TV Pink izgleda da je postala "kauč" na kome poznate ličnosti otvaraju dušu. Nedelju dana posle suza i ispovesti Nataše Bekvalac došla je i Seka Aleksić koja je ispričala istinu o trudnoći i gubitku bebe.

Seka Aleksić otvorila dušu ognjenu i gledaocima RTV Pinka

"Sada jeste sve ok, svakako. Moram da kažem da to što se dogodilo jeste ostavilo posledica. Nije mi padalo na pamet da mogu da radim, posle svega ovoga, iako sam veliki profesionalac, mislila sam da bez obzira na sve, publika mora da se ispoštuje. Na žalost, videla sam da postoje trenuci kada morate da se osamostalite, da budete sami, da se isplačete…", počela je Seka Aleksić svoju ispovest o trudnoći i gubitku bebe o čemu se proteklih nedelja mnogo pisalo.

"Bila sam u drugom stanju, bila sam najsrećnija. Na žalost nisam očekivala kada sam otišla na pregled, lekar mi rekao da nešto nije u redu, imala sam bolove nepodnošljive… I kada mi je rekao da je to vanmaterična trudnoća, nije mi bilo dobro, vrtela mi se ona klinika oko mene. .."

"Šta god da se desi ko zna zašto je to dobro, to je poruka, iako smatram da ne mrzim nikog, da ne činim ružne stavri, da je neka kazna …" 

"To se desilo sasvim slučajno, Novu godinu sam radila pod temperaturom, i zaista bila nezadovoljna nastupom. Bila sam bolesna, ali zbog takvog osećaja i zbog tog nastupa koji je bio užasan, ja sam dala pola honrara organizatoru, nisama bila zadovoljna sobom.. . Oni verovatno nisu ni pretpostavili šta se dešava…"

"Par dana pred Novu godinu sam saznala da sam u drugom stanju… Ne pričaj nikom dok ne prođe neko vreme tako se valja, rekli su mi moji… I nisam pričala, ali na žalost, prvog januara sam se probudila sa bolovima, užasnim bolovima i znala sam da nešto nije u redu, onda mi je lekarka rekla to što mi je rekla…"

"Jao, prošle nedelje Nataša plače, sada ja... ko li je sledeće... Misliće ljudi da nas plaćaš da plačemo", prekinula je Seka svoju priču opaskom o plakanju na kanabetu kod Ognjena, ali je ubrzo i nastavila svoju priču: "Ako me pitaš kakav je osećaj kada izgubiš nešto što si željno očekivao, onda ću ti reći: to je jako tužno… Veljkova porodica je bila tu, moja porodica, ali, lepo je kada neko koga ne znate ispiše ovoliki mejl, javile su mi se žene koje su isto doživele, davale savete..."


A onda je usledio oporavak: "Bilo mi je teško i potražila sam pomoć psihologa. To je jedna divna stvar, to mi je pomoglo da prevaziđem sve to. Sa Veljkom sam otišla u Tvrdoš manastir, pričala sam sa sveštenicima, imamo tamo prijatelje, osetili smo da treba da odemo tamo. I ti duhovni razgovori su mi pomogli... Bolje sam se osećala posle razgovora sa duhovnikom... Bili smo posle i u njihovoj vinariji... Onda smo otputovali u Prag ...."


"Sada je sve OK", zaključila je Seka.


Publika u studiju, uglavnom Sekini fanovi, povremeno je skandirala "Seko mi te volimo".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online