Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 17.02.2011.
12:51
D. Petrović - Vesti A

Privatan život kao na tacni

Nataša Bekvalac koja se rasplakala u emisiji RTV Pinka pričajući o razvodu, samo je poslednja u nizu javnih ličnosti koja je do juče tvrdila da privatnost želi da zadrži za sebe, ali...

Suza suzu stiže: Nataša u Pinkovom studiju

- Ne želim da priča o privatnom životu, jer želim da svoju privatnost zadržim za sebe - omiljena je rečenica javnih ličnosti u Srbiji.

Međutim, već sutradan u nekim drugim novinama pojave se njihove ispovesti pune suza o muževima koji ih varaju, fizički i psihički zlostavljaju, a sve u cilju da se dobije još neka naslovna strana.

Dvostruki aršini i lažni moral posebno kod onih koji se bave javnim poslom zapravo najviše govori o njima samima.

Najsvežiji primer je Nataša Bekvalac koja do juče nije želela da govori o razvodu od Danila Ikodinovića, zgrožena natpisima po novinama koji su danima pisali o krahu njenog braka.

A, onda je došla na RTV Pink i svoje najdublje emocije iznela na tacni pred više miliona gledalaca. Bilo je suza i jecaja pred kamerama, dok su piplometri beleželi veliku gledanost na radost čelnika Pinka.

Malo plače, malo peva: Nataša Bekvalac

- Slabija sam nego ikada i nisam srećna. Dešava mi se jedna od najstrašnijih stvari u životu, ali neću zbog toga nositi crninu.

Moja ljubav nema rok trajanja i dalje verujem u večnu ljubav, ali se nikada više neću udati - rekla je Nataša, iako se mastilo na papirima još uvek nije osušilo, niti je završena brakorazvodna parnica pred sudom.

- Nisam žena koja će rasturiti svoj brak zbog prevare. Ali, prevara je bila samo posledica onoga što se godinama taložilo i nagrizalo našu ljubav - rekla je Nataša i istakla da ne želi da banalizuje stvari i od njihove ljubavi napravi jeftinu priču.

Ona je zaboravila samo jedno da je materijal za to dala sama i to ne prvi put. Upravo je ona pre nekoliko meseci opet na Pinku pričala od detaljima svog braka, odvojenim spavaćim sobama, pa se posle čudila zašto je to podiglo prašinu u medijima.

Ne skida burmu i tetovaže


- Skinula sam burmu jednog dana i osetila kako mi fali deo tela. Dovoljno je što mi nedostaje deo duše, pa ću je nosti jer je volim. Slovo D sam istetovirala na ruci kada sam najviše volela Danila, H na vratu kada sam rodila Hanu, a labuda na boku kao simbol večne ljubavi. Svaka od njih će ostati na svom mestu - otkrila je Nataša.


Ali, nije ona jedina. Većina javnih ličnosti u Srbiji ne libi se da "proda" najintimnije detalje iz svog života zarad još malo popularnosti. Tako je nedavno priča o gubitku bebe Seke Aleksić punila novine. Ovaj svakako bolan čin za svaku ženu našao se u medijima, koji su svakodnevno izveštavali o njenom stanju iako je ona tvrdila da se povukla iz javnosti. Međutim, informacije su redovno stizale do novinara najčešće preko njenih bliskih prijatelja ili...


Skandali, paparaco slike ili nezgodne situacije u kojima su navodno ulovljenje poznate ličnosti najčešće su dobro osmišljeni u saradnji sa akterima kao bi se podigla medijska prašina. Na estradi se još prepričava kako je jedna nedovoljno poznata pevačica u želji da skrene pažnju na sebe pozvala fotografa da je slika kako gola, sa malo pene na najintimnijim delovima tela izlazi iz kade, pa se posle pravila nevešta i pitala se kako su slike dospele u novine.
 

Podobne novine


Nije tajna da većina javnih ličnosti druguje sa novinarima, izvode ih na večeru i plaćaju kako bi dobili što bolji tretman u medijima. Sve češće se dešava da sami pevači biraju podobne novine u kojima će se ispovedati, uz uslov da budu lepi na fotografijama, pa posle prolaska kroz fotošop ni ne liče na sebe.

 

A, za ostale novinare koji žele da se profesionalno bave svojim poslom bez previše intimiziranja sa pevačima uvek imaju isti odgovor - ne želim da pričam o privatnom životu.

POVEZANE VESTI

Petak 18.02.2011. 21:06
лицемјерка и фолиранткиња.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online