Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Sreda 16.02.2011.
10:29
Blic A

Nataša u suzama napustila studio

Nataša Bekvalac je sinoć u emisiji "Amidži šou" prvi put posle pokrenute brakorazvodne parnice govorila javno o rastanku, o svom emotivnom stanju, ćerkici Hani. Pevačica je u suzama napustila studio pošto je odgledala snimke sa venčanja, posle Dačine nesreće...

Plakala gledajući fotografije i snimke sa venčanja i Dačine nesreće 

Nataša je prilično uznemirena gledala svoje i Dačine slike koje su joj vidno poremetile koliko toliko dobro raspoloženje. Ustala je i na nekoliko minuta napustila studio.

U emisiji je javno demantovala neke novinske tračeve, poput onih da je uhvatila Daču na "gomili", da mu je ona sve to namestila, da je sve to medijski trik kako bi njen novi album bio bolje promovisan, kao i da bi Ikodinovićeva kafana bolje radila.

Pevačica je u nekim trenucima bila i jako neraspoložena, ali je otkrila kako mora, iako je jako teško, nastaviti normalno da živi i da se ponaša, upravo zbog svoje ćerke Hane, koja je ipak najvažnija. Ona je i dodala kako njihova ljubav nije jeftina i kako ne želi da neke vredne stvari banalizuje. Posebno je ozlojađena pisanjem pojedinih medija o razlazu sa Ikodinovićem...

"Najviše su me povredile neke stvari oko mog majčinstva, kao ja ne dozvoljavam ocu da viđa dete, što je više nego morbidno. Razne stvari su bile izmišljene. Tako je bilo i na mom prvom nastupu posle ovoga. Neki mediji su napisali da sam na tom nastupu rekla publici da sam 'srećna' i da sam 'jača nego ikad'. Koja normalna osoba to može da kaže u ovom trenutku!? Ne da nisam jača, nego sam slabija nego ikada. Mediji su napravili dijametralno drugačiju sliku od onoga kako se ja osećam", rekla je Nataša Bekvalac.

"Ako se od mene očekuje da nešto ružno kažem za Danila to se neće dogoditi. Ne želim da pojeftinjujem celu priču, naša ljubav nije jeftina tako što ću da prostrem stvari pred hijene. Stvari koje su jako intimne ostaviću iza naših vrata, one se rešavaju u našoj kući. Tako je uvek bilo. Nisam žena koja banalizuje stvari. Zbog tog razloga koji se pominje (Dačina prevara), on svakako jeste posledica, ali puno toga je potrebno da bi došlo do ovoga", naglasila je novosadska pevačica, koja i dalje nosi burmu.

"Jedan dan sam je skinula, ali sam se osećala kao da mi nedostaje deo tela. Kao što mi sada nedostaje duša...Nosiću je, jer je volim", rekla je ona o nošenju burme. A ni tetovažu, koja, kako kaže simbolizuje većnu ljubav, neće skidati i menjati: "Ja i dalje verujem u to i nema razloga da to menjam".

"Neću se više nikada udavati, ali ne zato što ne verujem u ljubav, već zato što sam fokusirana na svoje dete i...nikada se neću više udavati".

U emisiji je emitovana i izjava Danila Ikodinovića, koji je takođe ljut na medije koji su svašta pisali o njima i istakao da bi "voleo sve da tuži".

"Pogrešio sam što sam dozvolio da moj život ode toliko u javnost, zbog toga se debelo kajem. Ali, posle j.... nema kajanja. Svim drugim ljudima se ovo dešava, a onda kad se desi nekome ko je poznat, onda krene veliko moralisanje. Mene to užasno nervira. Ja nikad nisam moralisao. Eto vidiš, kažu, on je nju prevario'. Pa šta? A šta se dešava kod tebe (u vašim životima)?"; uzvraća Ikodinović na raznorazne priče.

Potom je dodao: "Da li je glavna tema ove zemlje ko koga j... i ko je koga j....!? Ako je to tako, onda smo stvarno dno dna". 

POVEZANE VESTI

Sreda 16.02.2011. 15:14
Natasa je folirant-prvarant..a Dača je slatkis koji je sad slobodan :D
Sreda 16.02.2011. 15:20
Па докле ћете са њом да нас угњетавате забога!?
Sreda 16.02.2011. 19:05
dokle vise o njenom razvodu
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online