Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 10.02.2011.
02:16
Index.hr A

"U Zagrebu ću pevati Čačak"

Najveća pevačka zvezda s područja bivše Jugoslavije, Lepa Brena, otkriva da sprema nastavak megapopularnih filmova iz serije "Hajde da se volimo" i kako će 30 godina karijere obeležiti spektakularnim koncertom u Beogradu i izdavanjem biografije.

Lepa Brena ponovo osvaja bivšu Jugoslaviju
 


U intervjuu za index.hr, Brena govori o nastupu u Rijeci, a ekskluzivno je najavila i veliku turneju po zemljama s područja nekadašnje Jugoslavije.

Na pitanje kako to da pre dve godine u Zagrebu nije pevala neke od najvećih hitova, "Mile voli disko" i "Čačak", odgovara da će se publici odužiti tako što će ih čuti na ovojj turneji.
 

"Statistički podaci koje ćemo izneti u biografiji su neumoljivi: Na prostorima bivše Jugoslavije, od Drugog svetskog rata pa sve do danas, nema osobe koja je održala više koncerata od mene." otkriva Brena.
 

"Radila sam najviše po stadionima, dvoranama i imala sam najviše koncerata koji su imali posećenost preko pet hiljada ljudi. To su podaci kojima se ne mogu pohvaliti ni fudbalske zvezde", navodi pevačica.

"Pevačica sam vedrih i veselih nota i moja muzika nije teška, nije muzika za plakanje i seču vena i zato sam čekala 20 godina za turneju", objašnjava Brena zašto je čekala da se rane na ovim prostorima koliko-toliko zacele, da bi se tek onda odvažila na turneju koja će obuhvatiti celi prostor u ratu raspadnute zemlje.

Brena je objasnila kako se nakon 20-godišnjeg relativnog mirovanja, za vreme kojeg se posvetila porodici i biznisu, nalazi na novom početku, za koji joj snagu daju hiljade mladih obožavatelja, koji se nisu ni rodili kad je ona bila na vrhuncu slave.

"Ako sam se od nečega čuvala i zbog čega sam se povukla na 20 godina, onda je to bilo da nekoga ne povredim, jer bila su to izuzetno teška vremena. Ako se neko iz cele te ratne priče izmakao, onda smo to bili moj suprug i ja. Bilo mi je žao i bilo mi je drago kada sam videla publiku u Zagrebu, nisam skrivala suze, jer publika koja me prati 30 godina mi je kao druga porodica i nemam zašto s njom skrivati suze", objašnjava Brena zašto se pre dve godine rasplakala na prvom posleratnom susretu sa zagrebačkom publikom.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 10.02.2011. 08:43
Bilo bi dobro kad bi tamo i ostala,oni te obozavaju,mi NE!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online