Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 09.02.2011.
18:44
S. Đurić - Vesti A

Veliki koncerti se ne isplate

Posle brojnih obaveza u prethodnom periodu Biljana Jevtić (51) odmara kod kuće. Kako kaže, ovo je samo zatišje pred buru, jer njenog supruga i kolegu Aleksandra Acu Ilića i nju očekuju brojne obaveze. Duet koji je planira da snimi sa mužem još uvek je na čekanju.

Aca Ilić i Biljana Jevtić sa sinom
 


- Nije to baš lako. Treba da se nađu autori, a oboje želimo da to bude lepa pesma. Nikako da nađemo sredinu, ako se njemu dopadne neka numera, meni nešto smeta i ne sviđa mi se i tako. Treba da se slože kockice. Ne znam kada ćemo je snimiti, ali svakako hoćemo - otkriva Biljana.
 

Da li ste planirali neki zajednički koncert, na primer u Beogradskoj areni?

- Baš sam nedavno rekla Aci da bi mogli stvarno da održimo solistički koncert. Mi smo pre skoro 15 godina imali sjajne koncerte u Domu sindikata, koji su mi ostali u lepom sećanju. Možda bi zaista bilo interesantno i da sada odradimo neki. Međutim, tim koncertima treba da se priđe ozbiljnije. Mora mnogo da se uloži, jer smatram da takav koncert treba da da pečat našim karijerama, koje traju tri decenije. Imamo mnogo pesama, pa publici imamo šta da ponudimo i priredimo lepo druženje sa njima.
 

Da li se danas isplati praviti veliki koncert?

Biljana Jevtić: Ne isplati se praviti koncert

- Pa ne isplati se. Niko ne profitira od tih velikih koncerata. Sad, sve zavisi kako ko gleda na te koncerte. Nekom oni služe kao reklama. Velika su ulaganja, dok se plati prostor, muzičari... Možda se to kasnije i vrati, možda neko posle tog koncerta bude popularniji. Sve je to individualno. A, može biti i bumerang. Šta ako se zakaže koncert, a hala bude prazna. Svi će reći, vidi ovaj pevač ništa ne vredi čim mu nisu došli na koncert. Sve su to pipljive stvari.
 

Na mitingu SNS učestvovali su glumci iz Kursadžija. Da li bi prihvatili takav poziv?

- Aca i ja smo pevali neutralno na predizbornim kampanjama, kod nas i u Crnoj Gori. Išli smo da oraspoložimo ljude, a ne iz političkih razloga. Moje političko opredeljenje je moje, i to nikad javno ne iznosim. Odazivamo se i Aca i ja kada nas pozovu, ali samo zbog ljudi i njihovog raspoloženja.
 

Da li vam Aca pomaže više u kući, pošto je Farmi pokazao da se u mnoge stvari razume?

- Slaba vajda, pomaže kao i do sada. Mada sam primetila da kad jede, ustane i opere tanjir. Prvo sam ćutala, a posle sam ga pitala o čemu se radi, a on kaže da je sigurno nesvesno. Ostala mu je ta navika sa Farme.
 

Da li se Aca promenio posle boravka na imanju?

- Nije se drastično promenio, ali sam primetila da je sada smireniji. On je impulsivan, ali vidim da sada kulira kad se iznervira i smireno odreaguje. Očeličio se i ojačao tamo, prosto je smireniji, zato bih Farmu preporučila svima.
 

Talentovan sin


Da li vaš sin Ivan ima afiniteta prema muzici?

 

- Ima talenta, mada kaže neće da peva, jer je to težak posao. Kaže meni i Aci da stalno radimo, da smo na putu. Drma ga pubertet, pa sad moramo mnogo više da pričamo sa njim. Još je mali da bi odlučio šta će da radi. Ima različita interesovanja. Čas bi ovo, čas ono. Bio je na TV i dobio komplimente za pevanje, pa su ga ishvalili i on je sada sav važan - kaže Biljana.

 

 

Ekrem zove iz Amerike
 

Da li se družite sa kolegama?
 

- Slabo. Sad svako ima svoje obaveze, pa je manje druženja. Naravno imamo dosta prijatelja. Aca se sada svakodnevno čuje sa cimerima sa Farme. Ekrem ga stalno zove iz Amerike. Čuje se sa Batom, Limenim, pa prepričavaju šta je ko tada rekao, šta je uradio, preslišavaju se i dopisuju na Fejsbuku. Ja mu kažem - dosta više sa tom Farmom.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online