Sreda 22. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Ponedeljak 07.02.2011.
17:34
V. Tasić - Vesti A

Bane i ja smo kao pas i mačka

Iako se šuška da Katarina Živković, pobednica treće "Farme" i maneken Baranislav Janković svaki čas raskidaju svoju vezu započetu na Farmi, njih dvoje tvrde da nije tako. Raskidaju, kako kažu, samo u šali. Slatko se smeju svim tračevima koji ih prate i ne pada im na pamet da snime duet, kako se pričalo. Iako su se na seoskom imanju venčali, još ne planiraju da žive kao bračni par.

Katarina: Moja ljubav sa Banetom je čvrsta
 

- Živim sa cimerom i cimerkom i super mi je tako. Cimer je moj najbolji drug. Nas dvoje smo živeli zajedno u Rakovici kada sam došla u Beograd. Posle sam stan delila sa Milicom Todorović, a sada sam ponovo sa njim i drugaricom. Njih dvoje mi mnogo znače. Ja jednostavno ne umem da funkcionišem sama. Oni su tu da me razumeju, podrže, da mi dodaju čašu vode. Odlično se slažemo, delimo kućne poslove i stan nam je uvek u fulu.

Zar Bane nije ljubomoran na vašeg cimera?

- Nema razloga da bude ljubomoran. Mislim, ljubomoran je on ovako, malčice, ali na druge, a ne na mog cimera. Ništa preterano, tek toliko da znam da mu je stalo do mene.

Saleću li vas udvarači više ili manje nego nekada?

-Hvala Bogu da ih ima. Ima ih isto kao nekada. Možda malo zaziru od Baneta, inače bi ih bilo više. Znate šta, moj stav je da nisi oduzet ako si zauzet! Što više udvarača, to bolje! Priznajem, ja ne prestajem da koketiram. Ni sa kim posebno, već sa masom koja je oko mene, ali koketiranje je koketiranje!

Priča se da se vas dvoje mnogo svađate.

- Svađamo se, ali ne onako kako piše u novinama. Recimo, pozove me mama, počnem da pričam sa njom, a onda mi Bane otme slušalicu. Zatim se njih dvoje udruže, počnu da pričaju o meni, pa ja poludim. Nastane cirkus, ali to su naše slatke, male čarke. Nas dvoje smo kao pas i mačka. Oboje smo temperamentni i svaki čas sevaju varnice. Da nije tako bilo bi nam dosadno. Inače, moji su ga baš zgotivili, kao što su i njegovi zgotivili mene.

Koliko svađe ugrožavaju vašu vezu?

- Uopšte je ne ugrožavaju! Mnogo je zdravije i prirodnije da se svađamo, nego da se samo smeškamo, a da iza leđa jedno drugom zabijamo noževe u leđa. Uvek smo iskreni, ne umemo da se foliramo i bilo bi smešno da kažem da se ne svađamo. Da me pitate oko čega, ne znam ni sama. Važno je da ne utonemo u monotoniju. Nikakve planove ne pravimo i uživaćemo zajedno dok nam je lepo.

Često zajedno zapevate. Zašto nećete da snimite duet?

- Zato što sam ja realna osoba. Bane je prijatan za oči, ali je za uši katastrofa! Snimiću duet sa njim samo ako budem htela da upropastim karijeru. Bolje neka se on drži onoga što zna. Iako sam svesna da je užasan pevač, neki đavo mi ne da mira pa umem često da zapevam sa njim. Eto, sinoć smo se ludo proveli u jednoj kafani, pa smo zajedno spontano zapevali. Stalno se zaričem da nikad više neću pevati sa njim, ali džaba.
 

Nisam bila svesna kamera
 

Na Farmi ste pričali kako ste bili žrtva zlostavljanja, kako je vlasnik jednog lokala hteo da vas siluje.
 

- Joj, neću da se sećam ni šta je bilo, ni šta sam pričala. Ipak, moram da priznam da je istina sve što sam ispričala. Iznervirala sam sebe kada sam shvatila da sam na Farmi otkrila neke stvari koje novinarima nikada ne bih rekla. Nisam bila svesna kamera, opustila sam se i pričala sam svakakve gluposti. Ali, nema veze, idemo dalje.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 07.02.2011. 19:36
Ma vi ste proizvod pinka, olicenje gluposti i neinteligencije, pevaljka i buzdovan, IQ vam je manji od temperature u Bg veceras.Vi ste bruke i sve ono na sta srpska omladina ne treba da se ugleda.Vi ste krpa i zakrpa na turskim dimijama napunjenim vasim arlaukanjem, koja treba da zavrsi u podrumu srpske proslosti vec jednom.Vi ste deo namestaljke zvane farma i kladionica.Boze, koliko samo studenata u Srbiji ima sa prosecima preko 9 a vi nam jos pisete o ovim srpskim genetskim greskama.
Ponedeljak 07.02.2011. 19:42
Evo nekoga za ponos Srbiji.Slobodan Trkulja..uzivajte Braco i Sestre uz nesto srpsko http://www.youtube.com/watch?v=Wa7r2uXt1Mg&playnext=1&list=PLA07C64F48EF8F1CA
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online