Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 04.02.2011.
08:51
Press A

Rada: Neću s Milanom među ljude!

Zvezda "Granda" Radmila Manojlović (25), koja je na dodeli "Oskara popularnosti 2010" proglašena za folk pevačicu godine, tvrdi da joj ta nagrada sa pravom pripada i da će to potvrditi novim albumom koji će objaviti za dva meseca.

Odvaja karijeru i privatan život: Rada Manojlović
 

Atraktivna pevačica u intervjuu za “Pres“ poručuje da se nikada u javnosti neće pojaviti sa svojim dečkom Milanom Stankovićem, jer smatra da to nije dobro za njihovu karijeru.


- Karijera i privatni život su dve odvojene stvari. Poražavajuće je da promovisanje privatnog života bude jedini način da dobijete naslovnu stranu. Zbog toga mi želimo da našu intimu zadržimo samo za nas, dok nam razlog za pojavljivanje u medijima nije naša veza, već posao kojim se bavimo. Mislim da smo se samo jednom u javnosti pojavili zajedno i to je izazvalo brojne komentare.


Kako komentarišeš spekulacije da si nagradu za pevačicu godine osvojila samo zato što folk diva Seka Aleksić nije mogla da dođe?

- Od maja prošle godine se toliko toga pisalo i pričalo o meni da ni ja sama više nisam znala kako da se borim sa tim. Pojedini mediji su prenosili svakakve priče koje su me na neki način jako povredile i zabolele. U takvim situacijama sam morala sebe da zaštitim, tako da to što mi sada oduzimaju nagradu nije ništa čudno. Uostalom, te navodne spekulacije dovode u pitanje regularnost i kredibilitet čitave manifestacije, samim tim i glasove publike, a publiku ne možete prevariti.


Koliko ti Milan pomaže i šta ti najviše sugeriše kada su tvoji nastupi i karijera u pitanju?

- On se trudi oko mene i mislim da čak ima veću tremu od mene da bi sve to ispalo kako treba. Veliki je profesionalac i do sada nikada nije pogrešio kada sam ja u pitanju.
 

Ne interesuje me Evrosong!

Koliko priželjkuješ da ove godine poput svog dečka budeš jedan od predstavnika na Evrosongu?

- Nisam ja iz te priče, budući da se najbolje snalazim u folk vodama - to je moj teren. Nema potrebe da eksperimentišem.

Da li je ljubomoran kada sređena odlaziš na nastupe gde te u prvim redovima čekaju brojni muški pogledi?

- Nije ljubomoran, jer smo nas dvoje sigurni jedno u drugo. Mi smo profesionalci i ja sam na nastupima zbog svoje publike i verujem da su ti muškarci više tu zbog mog nastupa nego zbog mene.


Kada možemo da očekujemo Milanov povratak na muzičku scenu?

- Ja nisam Milanov PR, niti bih pričala u njegovo ime. Pored ozbiljne medijske hajke sa svih strana, koja se vodi protiv njega već sedam meseci, publika željno iščekuje da ga vidi na sceni, što je i jedino bitno.


Da li je istina da ti Milan zabranjuje da sarađuješ sa medijima?

- To su gluposti. Šta upravo radim ako ne dajem intervjue? Moguće je da je to poteklo od medija koje sam rešila da tužim zbog mnoštva laži i izmišljotina o meni.

Milan i Rada retko izlaze zajedno u javnost
 


Planiraš li da se zarad karijere poput tvojih koleginica podvrgneš plastičnoj operaciji i ugradiš silikone?

- Plastične operacije su odavno prestale da budu tabu tema. Ja trenutno nemam hrabrosti da posetim plastičnog hirurga, a ni potrebe za tim.


Često spominješ svoju pokojnu majku, šta bi joj sada rekla da možeš?

- Verujem da svi ljudi koji su se našli na mom mestu takve stvari ne zaboravljaju. Kako dani i godine prolaze samo može da bude gore, jer tada shvataš kako ti sve više treba. Vreme prolazi, a ja sve više mislim na nju i razmišljam šta bih sve sad mogla da joj kažem. Verujem da bi bila ponosna na svaki moj uspeh i zato svaku nagradu posvećujem mami i svojoj porodici.


Šta smatraš svojim najvećim uspehom?

- Mislim da je to način mog razmišljanja, shvatanje estrade i to što zarad karijere ne zapostavljam školovanje. Upisala sam treću godinu na Ekonomskom fakultetu. Obrazovanje mi je veoma važno zato ne spadam u grupu pevačica koje su osetile slast estrade, pa su zaboravile da ako nemaš kućno vaspitanje i obrazovanje onda džabe sve.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online