Subota 11. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 01.02.2011.
14:05
V. Tasić - Vesti A

Goga Sekulić: Volim piletinu, pa šta!

Gordana - Goga Sekulić (33) nedavno se vratila sa skijanja u Austriju. Uživala je, ali nikako da pronađe muškarca po svojoj meri. Svi je gledaju i merkaju, ali niko da se usudi da joj priđe.

Goga Sekulić
 

- Naravno da imam problema sa momcima! Treba mi jedan pravi, ali nema ga ni u najavi. Moram da ponovim izlizanu frazu - muškarci se boje jakih žena. Poslovno, ja sam vrlo agresivna, ali sam zato privatno sušta suprotnost Goge na sceni - nežna, osećajna, osetljiva... Ali, muškarci nemaju hrabrosti da se uhvate u koštac sa tom mojom prividnom agresivnošću i da dođu do drugog sloja, koji je sušta suprotnost - iskrena je Goga.
 

Nedavno ste priznali da volite "piletinu", odnosno mlađe muškarce i da ste "bacili oko" na Mirka Šijana, sina Goce Božinovske koji ima samo 17 godina?
- Neću da krijem da merkam i volim "piletinu", pa šta. Moram, jer mi ne ostaje ništa drugo. Muškarci srednje generacije su katastrofa. Ponašaju se ili kao da imaju po 100 godina ili su toliko otkačili da jure isključivo klinke. Toliko su nezreli da je to strašno... A, što se tiče malog Mirka Šijana, stvarno je strava. Nisam se nameračila na njega nego se moja sestra i brat druže sa njim i njegovim društvom. Za koju godinu biće on glavni frajer u gradu.
 

Na oglasnoj tabli

- Merkali su me Austrijanci na skijanju, ali samo to. Kada su u hotelu u kome sam odsela saznali da sam pevačica na oglasnoj tabli su napisali da imaju specijalnog gosta - Gogu Sekulić. Ali, kažem vam, samo su me merkali, a niko da mi priđe - kaže Goga.

Šta vas privlači kod mlađih muškaraca?
- Iako su mlađi, često su zreliji i pametniji od mnogih starijih. Godine s tim nemaju veze. Sve zavisi šta su prošli, kako gledaju na život i svet. Iz iskustva znam da su "pilići" često mnogo zreliji od matoraca. U stvari, meni nije važno ko ima koliko godina. Kod frajera mi je važno da ne laže, ne muti, ne vara. Mnogi su probali da mi "prodaju" neke smešne fore i fazone, ali to kod mene ne prolazi.
 

Koliko godina je od vas bio mlađi vaš najmlađi momak?
- Bio je mlađi ... ali ne moram baš sve da vam kažem. Bili smo zajedno pola godine i svaki trenutak proveden sa njim bio je bajka. Više se ni ne sećam zašto smo prekinuli. Muka je sa muškarcima što se najčešće nekako lagano izvuku i pobegnu. Sada sam sama, uživam u fazi kuliranja, ali ne bih imala ništa protiv da se pojavi jedan dobar, jak dasa. Evo, da iskoristim priliku da kažem frajerima - Goga ne ujeda!
 

Malo-malo pa se pokačite s nekim. Zašto?
- Ne kačim se ja ni sa kim i nikoga ne diram. Samo se branim kada me neko napadne. Za razliku od mnogih, nikada nisam bila žrtva karijere. Nijedan skandal u kojem sam se našla nisam ja inicirala. Svi moji skandali su bili spontani i u njima sam se našla ni kriva, ni dužna. Ne trebaju meni skandali da bih bila poznata. Dovoljno je što sam veliki radnik, to mi obezbeđuje dovoljno posla. U ovom vremenu samo veliki radnici poput mene mogu da opstanu.

Nije imala seks, pa dobila sudski spor

Priča se da ste se nedavno lepo oparili i dokazali da pre tri godine niste imali seks u kući Velikog brata...
- Dobila sam odštetu od 700.000 dinara (oko 6.500 evra). Mislim, nisam sav novac još dobila, ali sam dobila sudski spor koji sam povela po izlasku iz tog rijalitija, protiv bivšeg cimera Saleta Jovanovića koji je širio neistine o meni.

POVEZANE VESTI

Sreda 02.02.2011. 15:31
Žena koja deklariše da voli "mladu piletiu" a smeta joj kad muškarci vole i oni "mladu piletinu" , koja kaže da se "Više se ni ne seća zašto su (ona i njen bivši) prekinuli ", to je čist-debilka ! Drugo, gde je ta njena karijera toliko najavljivana u Švajcarskoj , Americi, ma mtv ...? Debilka debilka debilka !
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online