Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Utorak 18.01.2011.
15:38
Svet A

Natašin tajni susret sa Koletom

Pevačica Nataša Bekvalac nedavno je viđena u vrlo prisnom odnosu sa svojim bivšim dečkom Miodragom Kostićem, kojem je u jednom momentu čak prisno plesala u krilu, piše "Svet".

Novi trač: Nataša Bekvalac
  

Naime, nekadašnji ljubavnici, slučajno ili planirano, sedeli su zajedno u jednom zemunskom restoranu, a kada se pevačica zagrejala znatnom količinom belog vina, zaigrala je u Koletovom krilu, prenosi izvor "Sveta".

"Videti Natašu Bekvalac kako u 1 ujutru meša u krilu muškarca koji nije njen muž a da je pri tom uopšte ne zanima to što u restoranu ima još gostiju i što se ponaša kao da ne želi da se sakrije u najmanju ruku je čudno", kaže sagovornik lista.

"Vremenom su se toliko opustili da je postalo malo neprijatno", navode očevici i dodaju da je Kole stalno zvao tamburaše da budu pored njihovog stola i da im sviraju.

Ovo nije prvi put da su Nataša i kole viđeni zajedno posle njene udaje. Pre godina dana viđeni su na ručku u jednom restoranu u Budvi. Prošlu Novu godinu Nataša je pevala na Kopaoniku u hotelu "Grand" koji je u Koletovom vlasništvu.

 

Znate li vi ko sam ja?!

Novinari "Sveta" pozvali su sutradan Natašu Bekvalac, suprugu bivšeg vaterpoliste a sada ugostitelja Danila Ikodinovića, da prokomentariše tvrdnje izvora.

"Da li ste, bre, vi normalni?! Odakle vam ideja da mi postavljate takva pitanja? Drugi novinari ne smeju ni da me pitaju ovakve stvari! Da li ste svesni da ćete mi, ukoliko to objavite, uništiti brak", urlala je Bekvalčeva i usput upotrebila nekoliko psovki, piše "Svet".

List prenosi da je posle nekoliko dana Nataša Bekvalac malo spustila loptu ali da nije odustajala od namere da pojasni novinarima šta se podrazumeva pod saradnjom medija i nje kao velike zvezde.

"Nataša Bekvalac mora uvek da bude pogodak u 'Modnom žiriju', čak i ako je obula plastične japanke usred zime. Sve i da me uslikate kako se je*em na njivi, vi to ne smete da objavite", bili su neki od pevačicinih zahteva.

Nataša Bekvalac zapamćena je i po svađi sa glumcem Sergejem Trifunovićem na snimanju novogodišnje regionalne MTV emisije.

POVEZANE VESTI

Utorak 18.01.2011. 15:57
Natasa, Natasa, bas si prosta i umisljena!
Utorak 18.01.2011. 16:01
Nekoliko "bodova" za par hiljada evra. Sve se moze kad se hoce.
Sreda 19.01.2011. 18:29
ova vest je toliko proverena koliko je i "svet" ozbiljna novina. njihov izvor prihoda je trac, ali u ovom slucaju mogli su to da podkrepe barem jednom fotografijom. mislim da im ne sluzi na cast
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online