Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 17.01.2011.
14:05
V. Tasić - Vesti A

Kući se vraćam modar i iscepan

Saša Kovačević (25) poslednjih nekoliko godina jedan je od najomiljenijih pop pevača. Tinejdžerke ciče i vrište na njegovim nastupima, a da popularnost ima i drugu stranu medalje osetio je na sopstvenoj koži. Zbog navalentne devojke koja mu nije davala mira, morao je da promeni broj telefona.

Saša Kovačević
 

- Prosto nisam mogao da verujem kada su mi kolege pričale šta im se sve dešava i da popularnost ima i drugu, manje lepu stranu. Uvek sam hteo da svima budem dostupan, nikada nisam hteo da se krijem od devojaka koje vole moju muziku. Ali, nekad umeju da preteraju. Jedna posebno mi je baš zagorčala život - kaže Kovačević.
 

Šta je radila? Zvala vašu devojku i pričala joj da je bila sa vama?
- Do moje devojke nije uspela da dođe, ali je mene danima zivkala neprekidno. U početku sam bio ljubazan i strpljiv. Ali, kada je počela da preteruje i da me zove desetak puta dnevno, shvatio sam da je đavo odneo šalu. To zivkanje ubrzo je preraslo u danonoćni teror. Bilo je po sto poziva za sat vremena. Niko živi od nje nije mogao da me dobije. Onda je počela da mi preti da će se ubiti ako se ne vidimo, pa da ubiti mene... Svakakve budalaštine je pričala.
 

Štitim devojku

Pričalo se da je vaša devojka Jovana ljuta jer ste je zapostavili zbog dueta sa Nikolinom Pišek?
- Niti je ona ljuta, niti ima razloga da bude. Nikada nisam krio da imam devojku, ali ne želim da se po novinama pojavljujem sa njom. Jednostavno, želim da je zaštitim od svega i svačega. Ako sam već ja izložen budnim očima javnosti, ne mora i ona da bude "pod lupom" - smatra Kovačević.

Da li ste je prijavili policiji?
- Nisam, ali je malo falilo. Bio sam očajan, nervozan, umoran... I moja porodica je trpela zbog toga. Em nisu mogli da me dobiju telefonom, em sam bio u groznom stanju. Na kraju sam morao da promenim broj telefona, vodim računa kome ga dajem i ne odgovaram na pozive sa nepoznatog broja.
 

Da li obožavateljke na vašim nastupima umeju da budu agresivne?
- Bude svega i svačega. Poljubaca, bračnih ponuda, štipanja za zadnjicu posebno u gužvi. Nekad dođem kući ištipan sa modricama i sa iscepanom košuljom. Uglavnom, uvek do sada sam se provlačio sa glavom na ramenima, a to je najvažnije.
 

Kako ste zadovoljni duetom sa Nikolinom Pišek i kako ona peva?
- Uopšte nije važno kako Nikolina peva! Ona nije pevačica, već voditeljka i glumica. Pošto je izuzetno atraktivna i zgodna, hteo sam da sa njom otpevam pesmu koja je fora, za koju nije neophodna vrsna pevačica već atraktivna i popularna devojka. Nikolina je bila idealna za to što sam zamislio.
 

Priča se da merkate Severinu Vučković i da imate nameru i da s njom snimite duet?
- Bilo bi mi veliko zadovoljstvo da snimim duet sa Severinom. Ako i ona ima velike apetite kao ja, daleko ćemo dogurati. Imao sam ranije jednu vrlo zgodnu pesmu, ali sve je ostalo samo na ideji. Ko zna, možda će brzo doći vreme da i to sprovedem u delo. Sve što sam u životu zamislio, ja sam to i uradio.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online