Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 06.01.2011.
18:22
V. Tasić - Vesti A

Ana Nikolić: S Putinom na pusto ostrvo

Ana Nikolić (32) nedavno je priznala da muzičari i političari nisu po njenom ukusu i da bi pre ušla u vezu sa biznismenom ili tajkunom. Međutim, to se odnosi samo na domaće političare, jer postoji jedna svetski lider koji je baš po njenom ukusu i meri.

Ana Nikolić
 

Posle svih ljubavnih iskustava i razočaranja koje ste imali kakav bi muškarac mogao da vas obori s nogu?
- Ne znam, mnogi su me razočarali. U stvari, ja uvek najviše očekujem od sebe i svaki put kada sam nešto više očekivala od drugih, ostajala sam razočarana. Ali, uvek idem dalje. Iskreno, ne znam kakav bi trebalo da bude muškarac koji bi mogao da me obori s nogu. Možda Putin, sa njim bih mogla i na pusto ostrvo - kaže Ana.
 

Da li vaša mama i brat rasteruju udvarače oko vas?
- Ma kakvi udvarači. Ljudi imaju pogrešno mišljenje da me muškarci ne ostavljaju na miru. Možda bi tako i bilo da mogu da me nahvataju. Ali, ne mogu jer živim u skladu sa Ekremovom pesmom "Kuća - pos'o". Jurim sa posla na posao i nemam predaha od kada je izašao album "Mafija kafe". Ali, ne žalim se, svi mi želimo da imamo što više posla.
 

Nisam najgora od sve dece

Šta vam kaže majka posle nekog skandala kao što je bilo privođenje u policiju?
- A, šta da kaže? Ona najbolje zna kakva sam, koliko sam osećajna, osetljiva, ranjiva, a opet jaka. Uglavnom, ništa mi ne zamera. Doduše, ponekad mi zameri što previše jedem, ali to je sve. Iako sam u medijima predstavljena kao najgore od sve dece, moja mama zna da nije baš tako, jer me dobro poznaje - kaže Ana.

Pita li vas majka kada ćete se udati, upozorava li vas da biološki sat otkucava?
- Nikada mi nije rekla da je vreme da se udam i da rađam decu. Uvek me je razumela i podržavala, kao i moj brat Marko. Doduše, sa bratom se ponekad posvađam onako sestrinski, ali u suštini razumemo se, volimo i poštujemo. Ni mama, ni brat me ničim ne opterećuju. Fantastično se slažemo, mama je često sa nama. Mlada je duhom, sve razume i velika mi je podrška.
 

Kada ste već pomenuli brata Marka, šta se promenilo otkako ste ga angažovali za menadžera?
- Svanulo mi je od kada je Marko preuzeo brigu o mojoj karijeri. Manje se zamaram i nerviram, imam više vremena za uživanje i sve ono što volim. Iako sam godinama rešavala da kupim "kasicu prasicu" i počnem da štedim, od toga nije bilo ništa sve dok Marko nije uzeo stvar u svoje ruke. On barata sa novcem, a meni daje samo za žvake. Ostalo ulaže u posao i čuva. Postao je moj lični ministar za finansije, jer ja sa parama ne umem.
 

Osim što brine o vašim finansijama, da li vodi računa i o tome koliko ćete popiti?
- To već nije njegova briga, jer piće nije deo moje karijere već moja lična stvar. Šta da radim kada sam hedonista. Volim da uživam u svemu, pa i u piću. Štos je u tome što ne umem da pijem. Trudim se, vežbam, pokušavam da steknem kondiciju, ali džaba. Napijem se od jedne čaše i eto cirkusa! Čim popijem malo, neko me nahvata, krenu priče i svako moje malo pijanstvo ođekne kao bomba. Sve što uradim, uvek se predimenzionira, ali iskreno baš me briga.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online