Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Utorak 04.01.2011.
22:26
V. Tasić - Vesti A

Pevači zbog krize ostali kod kuće

Najluđa noć i novogodišnji praznicu su najberićetniji deo godine za pevače kada za jedno veče zarade po desetak puta veći honorar od uobičajenog. Zato ne čudi što se novogodišnje tezge ugovaraju mesecima unapred. Da li zbog ekonomske krize tek ove godine veliki broj pevača je ostao bez nastupa za novogodišnju noć, ali ni za živu glavu to ne bi priznali, jer se to smatra neuspehom.

Pevala, ali samo mužu: Lepa Brena na snimanju novogodišnjeg Granda

Ceca Ražnatović, Lepa Brena i Zdravko Čolić, trio najvećih srpskih zvezda nije nigde nastupao za najluđu noć. Iako tvrde da su sami odlučili da ove godine pauziraju i uživaju uz porodicu, pravi razlog je zapravo činjenica da niko nije ponudio adekvatan honorar.

Nije tajna da Ceca, Brena i Čola za novogodišnje koncerte uzimaju i po 100.000 evra i očigledno nisu želeli da spuste cenu.


Aleksandar Aca Ilić, koji je sa Farme izašao dve nedelje pre Nove godine, najluđu noć je proveo kod kuće sa sinom Ivanom, dok je njegova supruga Biljana pevala u Bosni. Iako je interesovanje ugostitelja širom Evrope za njega bilo ogromno, a cena mu znatno skočila posle učešća na Farmi, odlučio je da sebe časti neradnim praznicima.


- Od kada pevam, a ima tome već tri decenije, ovo je bila tek druga novogodišnja noć koju sam proveo neradno i uživao sam. Ne mora stalno da se radi. Moja supruga i ja smo se podelili, pa ću ja raditi za doček pravoslavne Nove godine, a ona će uživati kod kuće sa našim sinom - kaže Ilić.
 

Doček sa tatom: Miloš Bojanić

U najluđoj noći nije pevao ni pobednik druge Farme Miloš Bojanić. Dok mnoge njegove kolege pakosno pričaju da ga niko nije hteo, on tvrdi da mu nije bilo do zarade.


- Protekla godina za mene je bila izuzetno uzbudljiva. Nema potrebe da pričam šta mi se sve dešavalo kada narod sve zna. Svašta sam prošao i zaslužio sam da malo lenčarim, iako to nije u mojoj priodi.

Hoće još jedno dete: Vesna Vukelić Vendi

Prvi put posle 40 godina novogodišnju noć sam proveo sa ocem. Uz meze, odlično domaće vino u mom stančiću u Novom Sadu. Odbio sam mnoge pozive da pevam, ali i mnoge pozive bliskih prijatelja da te noći uživamo zajedno. Željan sam porodične atmosfere - tvrdi Bojanić.


Ni Vesna Vukelić Vendi, čija je popularnost naglo skočila posle učešća u rijaliti šou-programu Farma nije radila za doček Nove godine. Istini za volju, imanje je napustila dva dana ranije, pa nije ni imala vremena da ugovori tezgu.


- Bilo mi je draže da ovu godinu dočekam uz moje najmilije posebno uz ćerkicu Nikoletu. Sem toga, ozbiljno razmišljam o proširenju porodice i to mi je važnije od bilo kakve masne tezge - tvrdi Vendi.
 

Narod nema para

 

Dosta mi je foliranata: Džej Ramadanovski

- Narod nema više para da plaća nove godine. Kriza je svuda u svetu i ništa bolje nije kod nas. Pojedini pevači, koji se u medijima hvale da zarađuju po 50.000 ili 100.000 evra za nastup za doček Nove godine, samo se foliraju!

 

Pričaju da uzimaju abnormalne cifre, a posle pozajmljuju pare od svojih kolega. Ja već godinama tezgarim po celoj Srbiji i znam kako to funkcioniše - otkrio je Džej Ramadanovski koji je za 10.000 evra pevao u jednom beogradskom restoranu.

POVEZANE VESTI

Utorak 04.01.2011. 23:13
Nadam se da to nije samo zbog krize vec da su se Srbi opametili i ne daju ovim tzv pevacima tj recitatorima i plagijatorima tursko-arapskih zavijusa vise ni dinara! Mogu to Srbi na pametniji nacin da potrose.Il se ja to samo varam ako ovo smrkalo pijano jos uvek moze da zaradi 10.000 za noc!? Ko voli nek izvoli a drzava treba da ih oporezuje sa 90% jer stete nasoj kulturi vise od pornografije, nevladinih organizacija i tranvestita u obliku lejdi gaga i kladionicarsko-fudbalske mafije zajedno.
Sreda 05.01.2011. 00:14
Џеј је цар, остали су снобови.(част изузецима).
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online