Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 21.12.2010.
13:00
V. Tasić - Vesti A

Razvodi se od muža ali ne i od svekrve

Katarina Ostojić Kaja (27) još nije ni stavila potpis na papire o razvodu braka sa košarkašem Urošem Duvnjakom, a po estradi se već priča da je u njen život "uskočio" teniser Ilija Bozoljac. Ovakve tračeve ne želi da komentariše, jer su rane od razvoda još uvek sveže.

Tuga kratko traje: Katarina Ostojić Kaja


 

- Između Uroša i mene je sve gotovo, osim papirologije. Po zakonu, moraćemo da "odradimo" i pokušaj pomirenja, ali od pravog pomirenja nema ništa. Samo da završimo tu dosadnu, ali obaveznu proceduru. Uroš i ja više nismo ni u kakvom kontaktu. Mislim da će se brzo sve završiti. Nemamo šta da delimo, a razvodimo se sporazumno - kaže Kaja.


Da li ste ostali u kontaktu sa njegovom porodicom?


- Ostala sam u odličnim odnosima sa Uroševom mamom, mojom sada bivšom svekrvom. Ona je izuzetna osoba, divno smo se slagale i biću joj prijatelj do kraja života. Njoj je mnogo žao zbog kraha našeg braka, ali shvata da drugačije nije moglo biti.

Kako je vaša ćerkica podnela vaš drugi razvod?
 

- Ona je super. Nije se preterano ni vezivala za Uroša, nije on ni imao neki očinski odnos prema njoj. Ona ima samo sedam godina, ali se ponaša vrlo zrelo. Gleda dete svoja posla. Nije ni primetila da ga nema u našim životima. Samo je prošao, nije ostavio nikakvog traga.
 

Neslaganje: Kaja i Uroš iz vremena ljubavi

Koji ste razvod teže podneli - prvi ili drugi?
 

- To ne može da se uporedi. Naravno da je bilo teže prošli put. Em je bilo prvi put, em iz tog braka imam dete, em sam bila mlađa. Naravno, i sada je teško, ali ipak sam iskusnija, zrelija. Umem da gospodarim sobom, ne dam sebi da se prepustim patnji. Kada se sve ovo izdešavalo, pitala sam se da li je moguće da sam ponovo pogrešila... Eto, moguće je, niko od nas ne zna kada će opet pogrešiti.
 

Pričalo se da je razlog vašeg razvoda preterana ljubomora?
 

- Nikada nisam govorila o detaljima. Nisam želela da pravim famu ni od venčanja, ni od razvoda. Naši problemi nisu počeli "preko noći". Tinjalo je to od početka. Uglavnom, glavni razlog razvoda bi se mogao podvesti pod probleme u komunikaciji i totalno neslaganje.
 

Koliko ste suza prolili?
 

- Mnogo, emotivna sam i ranjiva. Na sreću, mene tuga kratko drži. Tinja ona u meni, ali ne dozvoljavam sebi da joj se prepustim i stoički podnosim sve što mi se dešava. Patim u sebi i tugu lečim radom. Ostala sam u stanu u kojem smo Uroš i ja živeli, ali sam sklonila sve ono što bi me podsećalo na njega. Ne mogu sebi da dozvolim luksuz da živim od sečanja i u prošlosti, zbog sebe, moje ćerkice i njene budućnosti.
 

Da li ste izgubili veru u ljubav i brak?
 

- U jednom trenutku, činilo se da jesam. Zarekla sam se da se nikad više neću udavati. Dosta su mi dva bračna promašaja. Ali, život ide dalje, a ja sam isuviše mlada da bih se odricala ljubavi i zaricala bilo šta. Ko zna, možda ipak sretnem jakog i čvrstog muškarca koji će stati uz mene.
 

Ne vredi mi pričati


Šta su rekli vaši roditelji?


- Moja mama je bila uz mene kada mi je bilo najteže i mnogo mi je pomogla. Bila mi je podrška, rane za plakanje, sve... Moji roditelji su odavno shvatili da meni ništa ne vredi pričati, niti mi išta zabranjivati, pa im ne ostaje ništa drugo nego da me podržavaju- kaže Kaja i priznaje:
- Udvarača imam, kao što sam ih uvek i imala, ali zaslužujem valjda i ja malo privatnosti i mira. Znam, biće u mom životu još ljubavi, ali bar neko vreme, trudiću se da svoje ljubavi sakrijem od javnosti.

 

 

Utorak 21.12.2010. 13:12
Nisam mogao da odolim da uđem u ovu vest i delimično je pročitam da bih na kraju postavio pitanje : Koga bre ovo zanima ?!!?!?!?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online