Nedelja 19. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 20.12.2010.
10:48
V. Tasić - Vesti A

Još čekam tužbe od Zorice i Lukasa

Miloš Bojanić (60) tvrdi da ni on, ni njegova advokatica još nisu dobili najavljenu tužbu od Zorice Brunclik. Šest meseci po završetku drugog serijala Farme, kad su među njima pale teških reči, uvrede i optužbe, sudski spor nije ni počeo. Bojanić tvrdi da nikada nije bio na sudu, ali se ne plaši sudskih sporova i eventualne odštete koju bi mogao da plati brojnim kolegama koje su najavile tužbe protiv njega.

Ne plaši se sudskih sporova: Miloš Bojanić

- Pojma nemam šta se dešava. Ništa mi nije stiglo, ali je zato moja advokatica tužila Zoricu, Macu i Firčija zbog svega što su mi uradili na Farmi. Nemam pojma ni koliki je moj odštetni zahtev jer sam advokatici prepustio da traži ono što je odgovarajuće. Ne verujem da Zorica sme da me tuži. Jer, ako je budem krenuo da "kopam" po svemu i svačemu, neće biti dobro - kaže Bojanić.


A da li ste dobili tužbu od Ace Lukasa, koji je najavio da će vas tužiti zato što ste na imanju rekli da ste ga videli kako se drogira?


- Nema ni te tužbe, a pitam se i na osnovu čega će da me tuži. Kako bi on mogao da dokaže da ga nisam video kako se drogira u NjC jednog lokala u Parizu? Sve su to obične gluposti i bolje im je da se ne kače sa mnom. Dva meseca sam bio u Americi i mnogo mi je prijalo što sam zaboravio na sve njih.


Na estradi se priča da ste se ozbiljno zamerili i Mitru Miriću, možda će i on da vas tuži?


- Ja sam lepo rekao da su mu smešne pesme koje je snimio na poslednjem albumu. On je pevačica i ne ide da peva takve pesme. Da se razumemo, nisam ja dirao njega, već sam rekao da su Braja i Marina napisali pesme - sačuvaj Bože da se narod smeje. Mogli bi da se ljute Braja i Marina, a ne Mitar. Ali, on ne može miran. Nekoliko puta sam sa njim izgladio odnose, ali ne vredi.
 

Tužba još nije stigla: Miloš Bojanić i Zorica Brunclik

Da li ste razgovarali s njim o tome i pitali ga o čemu se radi?
 

- Naravno da sam ga pitao, a on se vadio kako je to maslo novinara. Baš me je iznervirao, ne znam koji mu je đavo, a dobro zna koliko puta sam mu i šta sve opraštao. Mislim da je on na mene ljubomoran. Ne na mane kao pevača, već na sve ono što sam stekao.
 

Pa nije ni on siromašan zar ne?
 

- Nije, ali kako radi, neće na dobro izaći. Na kraju će morati da proda onaj tajni stan u kojem privodi ugrožene, siromašne studentkinje, kako bi imao za hleb. Skroz je prolupao. Nedavno sam ga čuo kako se hvali s koliko je žena bio. Imao sam i ja dosta žena, ali o tome ne pričam. Ali, ono čega se pametan stidi, time se budala ponosi!

U društvu Željka Mitrovića i Firčija


 

Užas na Farmi


Imate li želju da ponovo odete na imanje?


-Niko me nije zvao, a naročitu želju da ponovo idem na imanje - nemam. Kada je nesrećni Ekrem držao ono "predavanje" o seksu, poslao sam poruku Milici Mitrović i pitao je kakav je to užas na Farmi - otkriva Bojanić.
Da li vam je odgovorila?


- Jeste, rekla je da je mora nešto da se zakuva. Tada mi je napisala da na Farmu mogu da uđem kad god poželim. Ali, ne bih voleo. Sadašnji farmeri su dosadni, osim nesrećnog Ekrema. Njega bih voleo da upoznam, jer je autentičan lik. Ova treća Farma nije ni blizu prošle sezone kada sam ja pobedio.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online