Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Nedelja 12.12.2010.
12:01
S. M. Tomić - Vesti A

Pojeo sam glavu Jeleni Karleuši

Mobilni telefon mu zvoni 25 puta za sat i po vremena, a tome se nije nadao kad je 12. januara 2007. prvi put stao iza televizijskih kamera. Voditeljka Lea Kiš se hvalila da ga je njena emisija izbacila u orbitu, a on je nju nazvao lavirintom srpske televizije, iz kojeg je on uspeo nekako da se izbavi. Voditelja i šoumena Ivana Ivanovića za ove četiri godine slava nije ponela, a jedan je od retkih koji bez izvinjenja ume da kaže šta misli.

Ivan Ivanović
 

Zbog emisije "Veče s Ivanom Ivanovićem" mnogi su ga prozvali zlim patuljkom, a on se odredio kao beogradski šmeker. Poznat je i kao kritičar Jelene Karleuše i Bokija 13 na čelu sa rijaliti emisijom "Farma".
 

Da li je istina da si pojeo Jelenu Karleušu?
 

- Da, ali sam odgrizao samo pola Jelenine glave, suviše je gorka. Doneli su mi na poklon rođendansku tortu, a na njoj su kao mladenci bile moja i Jelenina figurica od marcipana.
 

Kako je počeo rat sa Karleušom?
 

- Seka Aleksić je izjavila u svojoj emisiji da njen asistent može biti i transvestit, a ja sam dodao da će se onda prijaviti i Karleuša. Poludela je, rekla je da sam debeli kepec i da će me tužiti. Baš je teško podnela. Tako je počeo nesportski meč u kojem, čini mi se, vodim na poene, što me ne sokoli preterano.
 

Ljubavna pomoć Zeke Milionera

Da li je istina da ste prešli 2.050 km da ženi izjavite ljubav?

- Bili smo u bračnoj krizi i ona je otišla kod rođaka u Ruan, u Francuskoj. Odlučio sam da pređem 2.050 km da joj kažem da je volim. Saznao sam adresu i pozajmio kola od Zeke Milionera, koji mi je dao svoj auto s probušenom gumom, hahaha... Putovao sam dva dana i pronašao kuću njenih rođaka, onda sam otvorio sva vrata na automobilu i pustio do daske marijače iz filma "Hod po oblacima"... i gotova priča.

Šta joj zamerate?
 

- Njen koncert je kao cirkus "Medrano", skače, leti, a peva na plejbek. Ono što meni smeta jeste to što ona nameće svoj stil života mladima u Srbiji - nisam uspešna žena bez "luj viton" tašne i muža fudbalera. I to je navodno jedino ispravno.
 

Koje emisije su vam bile najzabavnije?
 

- Uvek popijem dva pića, a kad gost kasni, ispijem 3-4 i tad se dobro provedemo. Emisija ovog tipa se u Srbiji radila poslednji put pre 20 godina, a takvu vrstu humora je radio Minimaks, naravno, na svoj način. I Dejan Pataković, koji je pisao za Minimaksa, jedan je od scenarista za moju emisiju.
 

Ko nije pristao da dođe u emisiju?
 

- Samo Cane iz "Partibrejkersa" i Aleksandar Tijanić. Cane je rekao: "Nisam u tom fazonu", a Tijanić: "Ne, kolega, hvala" i zalupio slušalicu. Ne uzimam im to za zlo. Neko hoće, neko neće.
 

Kako poznati podnose šale na svoj račun?
 

- Emisija ide uveče, a sutradan me zove njih petoro, kukaju, cvile. Zove me Karamela i plače: "Ja nisam peder, imam sina od osam godina i gledao je emisiju." Pa to nije emisija da je gledaju osmogodišnjaci... Ne stičeš mnogo prijatelja u ovom poslu.
 

Proglasili su vas i homofobom?
 

- Ma ja sam u top 5 zajedno sa desničarskim organizacijama. Jedno je plašiti se pedera, a drugo je ne voleti ih. Zato sam i pozvao u emisiju aktivistu Predraga Azdejkovića i pitao ga šta ih muči. Nisam stekao utisak da ih toliko maltretiraju građani Srbije. Ja nemam problem sa homoseksualcima, nego sa gej paradom. To je kao da srpski seljak pošto-poto hoće da uzgaja banane.
 

Ušli ste u sukob i sa Bokijem 13.
 

- Seksualnost Bokija 13 je i njemu samom nepoznata! On je kao cirkuska nakaza, žena s bradom, koja nema šta da traži na televiziji, već u cirkusu. Nit je pevač, nit je voditelj, nit je šoumen, samo nesrećni debeljko koji voli da se oblači kao žena. Pošto kod nas vlada medijsko blato, on je nekakva zvezda, koja se pojavljuje u podvezicama i obavlja nuždu u gaće na televiziji. Što se mene tiče, taj bi mogao da se slika samo za ličnu kartu!
 

Kako je došlo do toga da te stalno proziva?
 

- Sve je počelo sa mojim sukobom sa Jelenom Karleušom. Onda je utrčao on nadajući s medijskoj pažnji. Posle je hteo da se kao "pomirimo".
 

Jeste li se pomirili?
 

- Naravno da sam odbio da imam s njim posla, a on se razbesneo i rekao da sam ga muvao i tražio mu broj telefona!? Da je ovo normalna zemlja, kao što nije, tužio bih ga i naplatio to u milionima. Ovako bih samo izgubio, jer bih tužakanjem postao legitimni član tog estradnog jata.
 

Kako podnosite nagli porast popularnosti, pa samim tim i tračeva?
 

- Teško, posebno zabrinute srpske tabloide koji se pitaju kako moja supruga dok čuva naše uplakano dete podnosi što sam se ja grlio sa prsatom manekenkom. Nema veze što je to humanitarna akcija i ja sam s mikrofonom u ruci i vodim program. Oni su shvatili da se ja provodim.
 

Kad je to počelo?
 

- Dok sam vozio keš taksi, žuta štampa se nije bavila mojim životom, a sad im ja prodajem naslovne strane. Ja se pozdravio s pevačicom Marinom Tadić i izađemo na naslovnoj strani "Skandala" sve sa naslovom "Ivane, gde ti je žena"! A moja žena se udala za mene kad sam bio anoniman i baš je briga za moju slavu... Jedino što mogu, jeste da im ne dajem izjave.
 

A doživeli ste i da vam prete?
 

- Razbili su mi šoferšajbnu na kolima. Mobilnim mi je pretio neki musliman iz Novog Pazara, jer navodno vređam muslimane u emisijama. Čvrsto mi je obećao da će mi sledeći put kad se vidimo odseći glavu, a pominjao mi je i majku. Neki mi prete pismima sa iseckanim slovima iz novina ili kucaju preteće pismo na "olimpiji". Mislim da su to penzioneri. Tvrde da se sprdam sa časnim ljudima. Ima i Karleušinih fanova koji me nazivaju zlim patuljkom koji dira nevinu zvezdu.
 

Kako se opuštate od svega toga?
 

- U kafani. Svojevremeno sam pisao čekove i kitio muzičare kad ostanem bez para. Zamolim ih samo da puste ček za dve nedelje! Ja sam i jedan od retkih kojima su muzičari vraćali pare, tvrdeći da sam preterao.
 

Rekli ste da glava koja ne štrči nije ništa drugo nego dupe...
 

- Najgori je srpski mentalitet uprosečavanja "gledaj svoja posla i nemoj da štrčiš". Znate, mene nisu hteli da prime već u pionire. Pipkao sam drugaricu za dupe i dobio sam ukor zbog nedrugarstva. Moja majka koja je radila u Skupštini grada morala je da potegne veze i jedva sam dobio pionirsku maramu i diplomu. Nisam bio prosečan.
 

Od obezbeđenja do slave

Ivan Ivanović je rođen 22. oktobra 1975. u Beogradu. Želeo je da bude lekar do 7. razreda osnovne, kad su im uveli hemiju, pa mu se ogadila pomisao na beli mantil. Kasnije se prijavio u vojnu gimnaziju, jer je bio iz siromašne porodice, pa je hteo jednim potezom da reši posao i stan. Prijemni je trajao dva dana i uključivao je vojničku disciplinu, što ga je odvratilo zauvek od uniforme. Na kraju je upisao gimnaziju, i to prirodno-matematički smer da bi imao više mogućnosti pri upisu studija. Tad je počela četvorogodišnja agonija s matematikom, fizikom, hemijom... Imao je po 7-8 jedinica.

 

Na studije je krenuo s idejom da bude glumac, ali nije prošao prijemni, pa je završio na pravima. Uporedo je radio i menjao poslove dok nije dobio posao obezbeđenja u izraelskoj ambasadi. Zaradio je 16 godina staža na poslovima obezbeđenja.

 

Kaže da se na televiziji obreo nenadano: "Zeka Milioner je kupio licencu za "keš taksi" i ugovorio je sastanak, a mene je pozvao da mu izigravam šofera. Dok sam ga čekao u kolima, pogledam prospekte i oduševim se. Odmah navalim na Zeku, a on me otkači: "Dođi na audiciju kao i ostali". Tako dođem, rasturim konkurenciju i dobijem posao. Uradio sam 230 epizoda"

 

Od prošle godine Ivan vodi "Survajver - povratak u civilizaciju" i autor je emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem". Scenario pišu njih petorica.

 

Oženjen Zoricom, ima ćerkicu Stašu.

POVEZANE VESTI

Nedelja 12.12.2010. 12:15
Svaka cast,rijetko inteligentan i zabavan voditelj! I drago mi je da je voditelj za obicne ljude,mislim u smislu da se ne mazi sa ovim nakazama koje svakodnevno vidimo na tv. A koje u duhu Evrope moramo da tolerisemo inace smo desnicari,fasisti itd. da ne nabrajam, oteglo bi se do sutra!
Utorak 14.12.2010. 00:19
Ма не заноси се Иване! Све ово што радиш сада, то је чиста глума. Глумиш Штефана Раба, најпознатијег немачког водитеља из емисије TV TOTAL, што се показује на немачки програм Pro Sieben.
Četvrtak 16.12.2010. 20:19
Dobar je Ivan,iako koristi strategiju poznatijih tj.priznatijih kolega,ali mora od negde da počne! Briljantan je bio u "Keš taxiju", to ne može svako da radi. Kad sam video najavu za "Veče sa Ivanom..." pomislio sam "Oh,ne! Još jedan torok šou u pantalonama!" ali bogami, ovaj Ivan ima dobru logistiku i tim oko sebe. Njegove/njihove dosetke završavaju kao statusi na Fejsu, i prepričavaju se na puš pauzama.A ovo prepucavanje "Unutrašnjost vs spoljašnost. Koliko nesrećnih zemljaka u potrazi trbuhom za kruhom dođe u palanku, toliko njih se iz palanke doseli u Bg,NS,NI, taman da nadomesti broj onih što odoše u pečalbu.Što bi reko Raka iz "Vratiće se rode": Mamu vam jebem Beograđani...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online