Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 11.12.2010.
12:27

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/scripts/open/news.phtml on line 73
A

Zvezde Balkana pevaju u Beogradu

Ako je suditi po dosadašnjim najavama, Beograd će za predstojeće novogodišnje praznike biti centar Balkana. Za razliku od prethodnih godina, kada su najveće pevačke zvezde uglavnom nastupale u dijaspori, ove godine najviše njih ostaće na domaćem terenu, a neki su ugovorili koncerte u Crnoj Gori.

Željko Joksimović sa Natašom Bekvalac i Ninom Badrić



 

Zadovoljno ruke trljaju i kafedžije, vlasnici splavova i klubova, ali i hoteli i hosteli koji su uglavnom već rasprodali kapacitete, a najviše gostiju i ove godine biće iz Slovenije i Hrvatske.

Na tradicionalnom gradskom dočeku ispred Skupštine Srbije sviraće "Bajaga i Instruktori", Kiki Lesandrić i "Partibrejkersi". Doček se organizuje i u "Beogradskoj areni", gde će nastupati Vlado Georgiev i Haris Džinović, a voditelj programa biće Ivan Ivanović.

Ima li ko jači od mene: Jelena Karleuša

- Dobar je to spoj, koji nikad nije viđen na ovim prostorima. Vlado je veliki pevač. Mislim da će biti dobar dernek. Ako ne najbolji u Beogradu, biće sigurno među najboljima - rekao je Džinović, dok mu je Georgiev poručio da će posle svog nastupa ostati da uživa u njegovim pesmama. U komšiliku, u foajeu Centra "Sava", u najluđoj noći goste će zabavljati Željko Joksimović, Nataša Bekvalac i Nina Badrić, a kao specijalni gost pred zoru nastupiće Ljubiša Stojanović Luis.

- Mi muzičari ceo život radimo za Novu godinu. Ali, ovaj doček će se sigurno razlikovati od svih prethodnih jer obećava dobar provod i dosta šampanjca. Drago mi je što ću biti pored dve sjajne dame na sceni - Nine i Nataše. Kada idemo negde na doček, uvek razmišljamo da li će padati sneg, hoće li biti mesta za parkiranje, da li ćemo pokvasiti cipele, a ovde su svi uslovi zadovoljeni - rekao je Joksimović, koji će nastup naplatiti 50.000 evra.

Nina Badrić će pevati za honorar od 40.000, dok će Nataša dobiti 35.000 evra. Stotinak metara dalje u hotelu "Kontinental" pevaće Toni Cetinski za, kako se priča, 40.000 evra. Ove godine novogodišnju tezgu pogodio je i Bora Čorba, koji će sa "Ribljom čorbom" nastupati na "Beogradskom sajmu".

- Videćemo šta će biti. Poslednjih nekoliko godina nas bojkotuju, nadam se da ćemo sada dobro proći - kaža Bora Đorđević.

Rusi ne žale pare za Bregu: Goran Bregović

I braća Matić ove godine su se odlučili da za najluđu noć ostanu u Beogradu. Saša Matić će zabavljati goste beogradskog splava H20, dok će Dejan pevati u centru grada u restoranu "Ekskluziv".

- Radujem se ovom doček, jer ću biti u Beogradu. Pored mene će biti još dva di džeja i prateći bend. Očekuje se dve do tri hiljade ljudi i biće lepo - kaže Dejan Matić. I Mira Škorić će pevati u jednom beogradskom restoranu za honorar od 15.000 evra, dok će Džej Ramadanovski zabavljati goste u restoranu Jezero na Adi Ciganliji za 10.000 evra.

S druge strane, Zdravko Čolić je odlučio da 2011. dočeka u krugu porodice, dok će Lepa Brena sa suprugom biti na nekoj od plaža u Meksiku.
 

Karleuša plaćenija od Severine

Severina Vučković pevaće 31. decembra i 1. januara u hotelu "Splendid" u Bečićima, u Crnoj Gori, za 30.000 evra. Hanka Paldum će za mnogo manje para zabavljati goste u Petrovcu, dok će u najčuvenijem budvanskom klubu "Trokadero" nastupati Jelena Kareluša za 70.000 evra. Aca Lukas i grupa "Regina" 31. decembra i 1. januara pevaće u hotelu "Palas" u Petrovcu, dok će Ana Nikolić pevati u Budvi za 50.000 evra. Sve ove sume, naravno, treba prihvatiti uslovno, jer se na kraju ovakvi poslovi sklapaju u četiri oka.


Rekorder Brega

Goran Bregović i ove godine će biti rekorder kad je u pitanju novogodišnji honorar. On će sa svojim "Orkestrom za svadbe i sahrane" nastupiti u jednom moskovskom klubu zatvorenog tipa za fantastičnih 120.000 evra. Pored njega, nastupaće i italijanski pevač Toto Kotunjo.

POVEZANE VESTI

Utorak 07.06.2011. 18:27
dobro je.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online