Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 07.12.2010.
12:30
V. Tasić - Z. Jakšić - Vesti A

Ne dozvoljavam vređanje za mojim stolom

Vera Matović nikad nije važila za konfliktnu ličnost. Vesela je, voli da peva i šali se sa kolegama, koje su bile zapanjene kad je nedavno na snimanju novogodišnjeg programa zrenjaninske KTV televizije potpuno poludela. Izvikala se na Danu Radić, vlasnicu ove televizije i napustila studio besna kao ris.

Tražim poštovanje: Vera Matović sa kolegama



- Tri sata sam čekala da dođe red na mene, pevači su se smenjivali na bini dok su ih pratila dva harmonikaša - otac i sin. Bila su tu još dva muzičara, gitarista Boca i harmonikaš Dule, koji su "priskakali u pomoć", ali kad je trebalo da izađu na scenu sa mnom, gazdarica nije dozvola. Boca i Dule su kao pokisli seli za sto za kojim sam i ja bila. E, tu mi se smrklo pred očima. Pravdoljubiva sam i neke stvari prosto ne mogu da trpim - kaže Vera.


Kako je reagovala gazdarica Dana Radić?


- Nije me briga. Da se razumemo, ništa nemam protiv oca i sina koji su stajali na bini i pratili sve pevače. Oni su radili svoj posao i svaka im čast. Ali, morala sam da stanem u zaštitu druga dva muzičara jer su oni bili povređeni. Reagovala sam jer više ne mogu da trpšim nepoštovanje ljudi, ma o kome se radilo. Nije mi jasno zašto svi ćute i trpe da se drugi odnose prema njima
bez imalo poštovanja.
 

Moja tajna


- Tolike godine sam na sceni, ali izgleda da sam i dalje interesantna publici. Ponekad se i sama pitam u čemu je moja tajna. Nikad se nigde nisam gurala, laktala, nikoga nisam vukla za rukave... Lepo pevam, lepo se oblačim, imam lepu liniju. Izgleda da sve to narodu prija i da zato traži da sluša i vidi - smatra Vera.

Priča se da su vam muzičari ljubili ruke i da samo što im suze nisu potekle od zahvalnosti?


- Nikome neću dopustiti da pljuje bilo koga ko sedi za mojim stolom i uvek ću stati na stranu pravde. Mene duša boli kad vidim kako se ljudi odnose jedni prema drugima. Jesu mi se muzičari posle zahvaljivali, ali jednostavno nisam mogla da sedim i samo gledam kako se odnose prema njima. Da mi je da doživim vreme kada će se pravi pevači i muzičari poštovati!
 

Da li ste razmišljali da takvim ponašanjem sebi zatvarate vrata te televizije?
 

- Ne, nije mi krivo što sam tako reagovala, po cenu da nikad više ne zapevam na toj televiziji. Znate, svi muzičari i pevači morali su da potpišu papir da nikakve pare ne tražimo za učešće u toj emisiji. Nema veze, nije sve u parama, ali mogu bar da nas ispoštuju kao ljude.
 

Priča se da ste nedavno bili u Kraljevu da pomognete ljudima...
 

- Ne volim da pričam o tome jer nisam u Kraljevo išla da bi se pričalo i pisalo. Obišla sam devet porodica, podelila devet koverata i prespavala u tom gradu. Želela sam da ohrabrim Kraljevčane, da im pokažem da nisu sami. Ali, nikoga nisam vukla sa sobom, ni novinare, ni fotoreportere. Takva vrsta reklame mi ne treba.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online