Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 25.11.2009.
12:07
V. Tasić - Vesti A

Luis rekorder sa šestoro dece!

Mnogi pevači imaju brojno ppotomstvo: Era Ojdanić ima tri ćerke i dva sina, Zorica Brunclik četvoro dece sa različitim muškarcima, kao i Merima, ali koja je tri ćerke i sina rodila sa Milanom Njegomirom.

Cepan mnogo puta: Luis je šest puta proslavljao rođenje naslednika
U Srbiji poslednjih decenija stručnjaci ozbiljno upozoravaju na problem "bele kuge". Međutim, na estradi ovo pravilo ne važi. Apsolutni rekorder po broju dece je Ljubiša Stojanović Luis, koji ima šestoro naslednika. Kada su ga prijatelji pitali šta mu bi da u šestoj deceniji "pravi" šesto dete, Luis je samo rekao: "Mladost, ludost!" i najavio da će za godinu- dve imati i sedmo dete.


Naslednici glumaca


Četvoro dece iz dva braka ima glumac Tihomir Tika Arsić. Dve ćerke Lenku i Milicu ima iz braka sa Biljanom Krstić, kao i Veru i Arsenija iz braka sa balerinom Jelenom Ćosić.


- Ne znam kakav sam glumac, ali znam da sam divan otac. Posvećen sam svojoj deci i ona su mi sve u životu. Ponekad viknem, ali decu nikada ne tučem - kaže ponosni tata Tika. Četvoro dece iz dva braka ima i njegov kolega Milorad Mandić Manda.

- Moj najstariji sin ima 35godina, a najmlađa ćerka godinu dana. Ali, planiram još dece. Obožavam klince, oni su blagoslov - kaže Luis. Iz prethodnih brakova popularni muzičar ima sinove Miodraga, Marka i ćerku Maju, a sa nevenčanom suprugom Silvanom sinove Andreja, Sergija i ćerku Ela - Mita.
Odmah iza njega je Andrija Era Ojdanić, koji ima petoro dece. Troje su iz braka sa jedinom zvaničnom, nedavno preminulom suprugom Ljupkom - ćerke Jasmina i Milena, kao i sina Dragutina. Ima i dvoje vanbračne dece Bjanku i sina Andreasa, koje je priznao kao svoju.

Nekada poznati roker avanturističkog duha, Predrag Jovanović, poznatiji kao Peđa D'Boj, ima četvoro dece, sa različitim ženama. Najstarija je ćerka Minjon koja živi u Diseldorfu. U Firenci je dobio sina Gabrijela, koji sada živi u Beogradu, zatim se rodio Filip u Parizu, a najmlađa je trogodišnja naslednica Mihaila.


- Život je nepredvidiv, a ja ne umem da se skrasim - kaže Peđa, koji ne krije da možda jednog dana ima još koje dete.


Četvoro dece ima i Šaban Šaulić. Sina Roberta dobio je vanbračno u mladosti, i troje dece Sanalu, Ildu i Mihajila koje mu je rodila supruga Gordana. Mnogi kažu da je muškarcima lako da imaju "gomilu" dece sa različitim ženama. Ali, kada žena rodi četvoro dece, to je već druga priča. Najpoznatije estradne mame su Merima Njegomir i Zorica Brunclik, sa po četovoro naslednika, a obe imaju po tri ćerke i sina. I dok sva Zoricina deca imaju različite očeve, Merima je svo četvoro rodila u braku sa Milanom Njegomirom.


- Nije bilo lako dok su deca bila mala. Gomile pelena, flašica, stalno neko ima temperaturu... Kada su malo porasli, najveći problem je bio kako da ih sve okupim - priseća se Merima.


Tri ćerke i sina iz dva braka ima Boki Milošević i svi su, osim najstarije Gordane, u muzičkim vodama. Gordana je pravnik i živi u Njujorku, Milan je profesor na konzervatorijumu u Kanadi, a Tijana i Ksenija su violinistkinje i koncert-majstori u beogradskoj filharmoniji.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online