Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
/
0
Četvrtak 09.12.2010.
11:58
N. Đorđević - Vesti A

Flaša paradajza za mušku strast

Posustale šumadijske Kazanove mogu da odahnu jer novi vetar u leđa stiže im pravo sa planine Rudnik. Tačnije, iz špajza jedne domaćice iz Stragara, sela na tromeđi Topole, Kragujevca i Gornjeg Milanovca, gde se među teglama zimnice kriju bočice potpuno prirodne vijagre, koje kod muškog pola budi želju za seksom, ali i izdržljivost.

Zimnica za potenciju: Budi želju za seksom i vraća izdržljivost
 


Pročulo se po Stragarima i okolini da Milena Jovanović (53) iz ovog sela pravi napitak od divljih plodova iz šume, potpuno prirodnih i neprskanih, koji muškarcima daje krila.

Bez trunčice pesticida


- Što se duže ovaj eliksir pije u kontinuitetu, to bolje! U prirodi je lek za sve, pa i za povećanje seksualne želje. Kineskinje svojim muškarcima spravljaju napitke od žen-šena, pa što ne bismo i mi od onoga što nam je priroda dala. Šumski plodovi su zdravi i ekološki, u njima nema ni promila pesticida - priča Milena čije se domaćinstvo bavi seoskim turizmom, pravi izletničke ture i zimnicu za sve one koji iz gradske vreve dođu u selo klonulog duha.

"Ovaj recept je proveren! U flašicama se krije mešavina plodova gloga, trnjina, šipurka i drena, koje berem na Rudniku. Sve to preliveno je prepečenom rakijom. Potrebno je da odstoji neko vreme. Ovaj napitak dobar je za mušku potenciju. A za šumadijske Kazanove, koje na sva usta hvale ovaj napitak, bitno da je njihovo zadovoljstvo što duže i veće. I naravno da ne osećaju umor", objašnjava Milena.


Milenin napitak se pije ujutru, našte srca po jedna čašica. Za razliku od tableta za potenciju, koje imaju vremenski ograničen efekat, ova mešavina ima obrnuto dejstvo. Vikend tablete poput vijagre, levitre ili cijalisa deluju oko 20 minuta posle uzimanja, a uživanje traje od tri sata do dva dana. Šumski plodovi ne deluju tako brzo, ali na duže staze su, kažu, znatno efikasniji.


U Mileninom špajzu, među teglama slatka, džemova i turšije postoji još jedan prirodni lek za potenciju, koje mnoge domaćice već imaju na policama, a da možda nisu ni svesne da se tu krije rešenje eventualnih problema. Milena kaže da je kuvani, mleveni paradajz sa dodatkom šargarepe, peršuna i celera, naravno bez ikakvog konzervansa, prava bomba. Svakog dana po čaša od jednog decilitra, uverava ona, vraća muškost.

PROVEREN RECEPT: Milena Jovanović sa rudničkom vijagrom

Zdrava ishrana može da pomogne i ženama koje su zaboravile da uživaju u krevetu. Da ne bi, kako kaže, smišljale raznorazne izgovore kako bi izbegle seks i da ih ne bi često "bolela glava" Milena je napravila prirodni eliksir zanimljivog naziva, pandan napitku za muškarce.


"Od soka od cvekle, šargarepe i limuna žene dobijaju krila i mogu da krenu u juriš na Kazanove. Boja soka podseća na ljubičastu, pa ga često zovem "haljinice boja lila" i na muškarce ima skoro isto dejstvo kao seksi haljinče", kaže Milena.


Ali, kaže Milena, čudotvorna moć prirodnih eliksira počinje još u šumi. Zato je najbolje divlje plodove brati udvoje, na svežem vazduhu... U stvari, ceo proces pravljenja naše prirodne vijagre mora da protekne u paru i da bude ispunjen ljubavlju. Bez toga vam, kaže naša domaćica, nijedna tableta napravljena u laboratoriji ili napitak neće pomoći.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online