Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 13.06.2018.
04:00
D. P. - Vesti A

Uz MTEL Austria kao kod kuće

Srpska mobilna telefonija MTEL Austria iz dana u dan našim ljudima olakšava komunikaciju sa maticom. Ova kompanija beleži sve veći broj pretplatnika zahvaljujući odličnom kvalitetu svojih usluga i stručnom radu zaposlenih u Austriji.

D. Pašić
Natalija Jegdić, direktor MTEL Austria (levo) i generalni konzul Srbije u Salcburgu Svetlana Stanković

Zahvaljujući nesebičnoj pomoći Generalnog konzulata Srbije na čelu sa Svetlanom Lalom Stanković, na promociji MTEL Austria u Salcburgu došli su predstavnici brojnih privatnih kompanija, ne samo srpskih, već i austrijskih, zatim članovi srpskih udruženja u gradu na reci Salcah, brojni prijatelji i saradnici ove uspešne kompanije.

Brojne goste je prvo pozdravila generalni konzul Svetlana Stanković, da bi direktorka MTEL Austria Natalija Jegdić detaljno upoznala prisutne s radom i uslugama kompanije. MTEL Austria je pre dve godine krenula sa radom u Austriji sa ciljem da pruži usluge prvenstveno korisnicima koji žive i rade u Austriji, a poreklom su iz Srbije, Bosne i Hercegovine ili Crne Gore, ali i svima onima koji često komuniciraju sa ovim zemljama ili ih često posećuju, privatno ili poslovno.

Usluge kompanije MTEL Austria su rezultat primene najsavremenije tehnologije, pažljivog praćenja svetskih trendova, entuzijazma i znanja mladih, visokoobrazovanih i kreativnih stručnjaka, velikog iskustva menadžmenta i bliske saradnje s uspešnim kompanijama iz delatnosti telekomunikacija, kao što su Telekom Austrija, Telekom Srbija, M:tel a. d. Banjaluka, M:tel Crna Gora i druge.

Razmenjujući znanja i iskustva s partnerima, ali i kroz neprekidnu komunikaciju sa korisnicima, MTEL Austria je uspela u nameri da Austrija, Srbija, BiH i Crna Gora budu jedna zona pozivanja za korisnike. Posvećenim i predanim radom, uz prepoznatljiv sloganom odnosno pristupom "Briga o potrošačima", kreirana je najpovoljnija ponudu za potrebe korisnika.

D. Pašić
Posećena prezentacija: U Salcburgu su brojni gosti bili na promociji MTEL Austria

Angažovanje kompanije MTEL Austria ne završava se ponudom usluga. Prateći zacrtanu misiju i osluškujući želju korisnika da očuvaju kontakt sa domovinom ili da joj bar budu bliže, kompanija podržava kulturne, obrazovne i sportske manifestacije, kao i velike muzičke događaje i koncerte poznatih izvođača sa teritorije bivše Jugoslavije.

MTEL Austria ima niz prodajnih mesta, kao i ovlašćenih distributera. Takođe, svim zainteresovanima su obezbedili da, osim u njihovim prodajnim mestima, postpejd ugovore mogu da zaključe i u čuvenom prodajnom lancu Hartlauer, kao i putem interneta, koristeći MTEL Austria Njeb Shop. Kartice se mogu kupiti na više od 6.000 prodajnih mesta i dopuniti na više od 12.000 prodajnih objekata širom Austrije.

Saradnja sa Telekomom Austrija

U okviru postpejd paketa, korisnici MTEL mreže iz Austrije mogu besplatno da pozivaju sve fiksne i mobilne mreže Telekom Srbija grupe (MTS Srbija, M:tel Banjaluka i M:tel Crna Gora), a tokom boravka u Srbiji, BiH ili Crnoj Gori razgovori i internet su bez troškova rominga. To znači da ne moraju da menjaju svoju " MTEL Austria
karticu , već je koriste kao da su u Austriji. Zahvaljujući saradnji s kompanijom Telekom Austrija, korisnicima je obezbeđen jednak kavalitet mreže i pokrivenost signalom koju ima Telekom Austrija.

 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online