Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 15.04.2019.
10:00
Promo A

Fudbaleri Boniriga odigrali nerešeno u 7. kolu Druge Premijer lige NJV

Orlovi ispustili pobedu - Goran Šubara doneo prednost već u 1. minutu, gosti izjednačili u 82, a srpski tim u finišu oštećen za penal.

Promo
Meč Belih orlova

Malo je nedostajalo da "beli orlovi" ostvare i treću prvenstvenu pobedu ove sezone. Svega desetak minuta delilo je Bonirig od osvajanja tri boda protiv Central Koust Akademije, ali su najpre pad koncentracije u odbrani, a zatim i greška glavnog arbitra koji nije dosudio penal za srpski tim, doprineli da gosti izvuku bod - 1:1 (1:0).

Utakmica je počela na najbolji mogući način za Bonirig. Već u prvom minutu defanzivac Orlova Goran Šubara najbolje se snašao u kaznenom prostoru Central Kousta i posle kornera doneo vođstvo domaćem timu. Šubara je tako pokazao da pored besprekorno obavljenih zadataka u odbrani može da bude itekako koristan za svoj tim i u ofanzivnim zadacima, pogotovo prilikom prekida.

Umesto da iznenađene goste još žešće pritisnu posle vodećeg gola i pokušaju da prednost udvostruče, "orlovi" su se sve više oslanjali na defanzivu. Gosti su pokušavali sporadičnim napadima, najpre su u 30. minutu imali neprecizan šut, a u 58. je golman Boniriga Hronopulos zaustavio udarac glavom protivničkog napadača.

Promo
Goran Šubara

Na drugoj strani, zapretio je agilni Riči Darko sredinom drugog poluvremena, a onda je u 82. minutu potpuno neočekivano usledilo izjednačenje. Posle bezopasne polukontre jedan od igrača Central Kousta uspeo je da izmakne pažnji odbrane domaćih, oboren je u kaznenom prostoru i dosuđen je penal. Hronopulos je maestralnom intervencijom odbranio šut sa 11 metara, ali je igrač gostiju Faust bio najbrži i najspretniji da odbitak spakuje u mrežu za 1:1.

Uprkos izjednačenju, Bonirig je samo tri minuta kasnije mogao da dođe do pobede. Međutim, glavni sudija meča nije reagovao posle jednog duela u šesnaestercu gostiju i na taj način je debelo oštetio Bele orlove za očigledan jedanaesterac. Imao je priliku i Kadrić u 88. minutu, ali je njegov šut posle dobrog prodora završio pokraj stative.

Priliku da poprave bodovni saldo, kao i položaj na tabeli, fudbaleri trenera Milana Blagojevića imaće već u utorak, kada će se odigrati odložena utakmica 3. kola protiv Mauntiz Vonderersa. Duel je zakazan za 16. april u 19.30 sati, takođe na stadionu u Bonirigu.

BONIRIG BELI ORLOVI - CENTRAL KOUST AKADEMIJA 1:1 (1:0)

STRELCI: Šubara u 1. za Bonirig, a Faust u 82. minutu za Central Koust. Stadion Sportskog kluba u Bonirigu. Gledalaca: 500.
BONIRIG: Hronopulos, Armson, Šubara, Smit, Mekenzi, Galovej, Rodić, Piterson (Simington), Krajton (Kadrić), Darko, Kondek (Adilović).
C. KOUST: Manford, Glasok, Smajli, Vilijam, Piters, Valentajn, Vinči, Belkadi, Faust, Nizbet, Ruiz-Dijaz. 


DRUGA PREMIJER LIGA NJV
Rezultati 7. kola: Bonirig - Mariners akademija 1:1, GHFA Spirit - Blektaun 2:2, Hils junajted - Mauntiz 2:0, Mekartur - Sent Džordž FC 1:1, Rajdalmir - N. Tajgers 2:1, Z. Sidnej - Kenterburi, NŠ Mariners - St. Džordž siti (sinoć). 
1. Z. Sidnej II   15
2. Hils junajted    15
3. GHFA Spirit    14
4. NŠ Mariners    12
5. Rajdalmir    11
6. N.Tajgers    10
7. CK Mariners A.    9
8. Bonirig    8
9. Mauntiz    8
10. Blektaun    8
11. St. Džordž Siti    7
12. St. Džordž FC    5
13. Mekartur    5
14. Kenterburi    1
 

Parovi 8. kola (20. i 21. april): NŠ Mariners - Kenterburi, Blektaun - Rajdalmir, Spirit - Hils j, St. Džordž - Z. Sidnej II, N. Tajgers - Bonirig, Mauntiz - St. Džordž siti, C.Koust - Mekartur.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online