Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 04.03.2019.
10:06
Vesti A

Orlovi sami sebe pobedili!

Kad se u sportu ne iskoriste šanse, obično stiže surova kazna. To su na svojoj koži odlično osetili Beli orlovi iz Boniriga koji su na startu takmičenja u Drugoj ligi Novog Južnog Velsa izgubili od Blektaun Spartansa sa 2:1.

NPL NSW
LOŠA REAKCIJA: Golman Boniriga Džejms Hronopulos

Ali, kad se podvuče crta ispod devedeset i kusur minuta igre, Orlovima ostaje samo da priznaju da su porazu daleko više doprineli oni sami nego, ruku na srce, izuzetno motivisani protivnik. Da je u 22. minutu Has Džazli iskoristio penal verovatno bi se i utakmica odvijala drugačijim tokom. Da sve bude gore po Orlove, Džazli nije imao jednu, već dve prilike da zatrese mrežu domaćina sa 11 metara, ali je obe propustio u manje od 60 sekundi?!

Golman Figeira je prvi put izašao ranije sa linije, pa je sudija ponovio izvođenje penala, ali igrač Boniriga nije iskoristio ni drugi pokušaj, već je opet šutirao na potpuno isto mesto i omogućio drčnom čuvaru mreže Blektauna da izraste u junaka utakmice.

Samo tri minuta kasnije domaći su kaznili Orlove, kad je Toreli iskoristio "ispadanje" odbrane Boniriga i užasno sporu reakciju golmana Hronopulosa. Nije se ekipa iz Boniriga još dozvala svesti posle primljenog gola, a u 36. minutu već je bilo 2:0. Ponovo je odbrana bila troma i dopustila Eldridžu da prvi stigne do lopte koja se posle slobodnog udarca odbila od stative.
Imao je Bonirig više od igre u nastavku meča, ali su se borbeni domaćini spretno branili. Nije Orlovima pomoglo ni kad je strelac Eldridž isključen u 62. minutu.

Za pola sata igre s igračem više, uspeli su da dođu samo do jednog gola, koji je slaba uteha u porazu. Strelac je bio Ričard Darko posle pravog karambola u kaznenom prostoru domaćina.

Hils junajted sledeći rival

U idućem kolu, u subotu 9. marta od 19.00 sati, ponos srpske zajednice Sidneja ponovo gostuje u Blektaunu, a rival je Hils junajted. Utakmica se igra na stadionu Lili Houms.

 Blektaun Spartans    2
Bonirig Beli orlovi    1

BLEKTAUN: Figeira, Tokuno, Vord, Avak, Akol, Tarasenko (Blanko), Rouz (Tanaka), Eldridž, Orčard, Patramanis, Toreli.   

BONIRIG: Hronopulos, Smit, Vranković, Šubara, Miler (Kondek), Armson, Rodić, Darko, Galavej, Džasli (Adilović), Simington (Mekenzi).

STRELCI: Toreli u 25. i Eldridž u 36. za Blektaun, a Darko u 75. minutu za Bonirig. STADION: Blektaun fudbal park. SUDIJA: Roberto Mateči. CRVENI KARTON: Eldridž (Blektaun) u 62. minutu.

Biće još informacija...

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online