Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 22.12.2018.
14:00
E. V. A

Ivan Ivanović u kampu "Deki 5": Ako zatreba, biću i golman!

Dejan Stanković za januarski dolazak u Australiju planira i ekskluzivno pojačanje. "Vesti" su svakako bile uporne, tragale za identitetom čoveka koji će pomoći legendarnom reprezentativcu Srbije u misiji uveseljavanja dece na najudaljenijem kontinentu.

Promo
Prijatelji: Dejan Stanković je bio gost emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem"

Potraga je završena, zna se novajlija u Dekijevom taboru, ekskluziva prve vrste - Ivan Ivanović. Poznati voditelj protekle decenije u Srbiji uživa u popularnosti s obzirom da je zaštitno lice jedne od najgledanijih televizijskih emisija.

Predugačka je lista svetskih TV faca poput Monike Belući, Stinga, Emira Kusturice i mnogih drugih koji su bile u gostima kod Ivanovića. O domaćim VIP-osobama da ne govorimo. Nema face koja nije bila u studiju Prve srpske televizije i na oduševljenje milionskog auditorijuma ćaskala sa rođenim Beograđaninom. 

I, posle svega toga - novo iskustvo. Sada je Ivan u ulozi gosta kod svetski poznatog i priznatog sportiste - Dejana Stankovića. 

- Neke fudbalske lekcije sam propustio u detinjstvu, pa je to bio glavni razlog što sam prihvatio poziv i Dekijev predlog da mu se pridružim u timu koji putuje u Australiju - u svom stilu najavio je Ivanović.

- I, da budem iskren, nisam veliki optimist da od mene može da se napravi fudbaler, kakav-takav. Ali, ako to neko može da uradi, onda je to Deki i njegov trenerski tim. 

Ivanović je proteklog leta pomno pratio šta je sve Fudbalski kamp „Deki 5" ponudio deci na Zlatiboru tokom tri nedelja trajanja Kampa. 

- Impresivno! To je moj najkraći i jedini opravdani komentar na slike i snimke koje su preplavile medije i društvene mreže sa Dekijevog kampa - podvukao je Ivanović. 

Promo
Prvi put u Australji: Ivan Ivanović

Poznanstvo i kontakt sa Dekijem traju već godinama. 
- Zvučaće možda malo izlizano, ovog puta ipak neću mariti za „umetnički dojam" pa ću zaista iskreno da konstatujem - privilegija je poznavati Dekija. Jedna strana medalje je njegova sportska karijera. A tu je Deki, bar tako kažu činjenice - najtrofejniji srpski fudbaler. Osvojio je sve na terenu, a ume da osvaja i van njega. Stil sa kojim je nosio I nosi svoju popularnost zaslužuje divljenje. U društu, a često sam imao priliku da bude blizu njega, slava ostaje negde izvan mesta gde se nalazimo. I Deki postaje jedan od nas, kao da sam rastao i odrastao sa njim. Da ne preteram, a mogao bih, zaključiću konstatacijom da sam sa velikim zadovoljstvom prihvatio poziv da budem deo njegovog tima koji će da putuje u Australiju. 

Uloga u timu, otkriva Ivan, još nije precizirana. 
- Znate ono kad fudbaleri kažu „ako treba, biću i golman, samo da pobedimo". E sad, neće biti dobro da ja budem „čuvar bilo koje mreže", ali šalu na stranu, hoću da sve svoje sposobnosti stavim Dekiju na raspolaganje. I neka on odluči gde sam mu najpotrebniji. 
Kad je razgovor sa voditeljem emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem" konačn, uz dosta muke uveden u ozbiljne tokove, došlo se do suštinskog značaja projekta u koji je zakoračio dugogodišnji kapiten „orlova" i as Zvezde, Lacija i Intera. 

- Mogu samo da pretpostavim šta za naše ljude u Australiji znači gostovanje takve ličnosti I sportste tog renomea. Verujem da će im 2019. godina već u januaru biti ulepšana. Jer, ako je njihova deca, učesnici kampa budu zadovoljni, onda je i njima srce puno. A znajući Dekija i posvećenost njegovog tima, deca u Australiji treba dobro da se pripreme za ozbiljan rad. Čuo sam sa više strana u Srbiji da su deca letos uživala u vrhunskom treningu i još boljoj zabavi. Znao sam od prvog dana da će tako biti, jer Deki drugačije ne želi i ne ume da radi - samo maksimalan kvalitet - uveren je poznati beogradski TV voditelj.

Doneću delić Srbije

Šta da Srbi u Australiji očekuju od dolaska Ivana Ivanovića?
- To je pitanje za „selektora" Stankovića - opet prepoznatljiv Ivanov osmeh. - Pokušaću da ponesem delić Beograda, Srbije, nešto što ljudima u Australiji najviše treba. Potrudiću se i, nadam se da to umem, da ih malo razveselim, razonodim, nasmejem. Naravno, sve u dogovoru sa „selektorom Stankovićem" - i za kraj je morao da sevne „Ivanovićev" ritern. 

Mi kod Novaka, on kod nas...

Mnogo je motiva zbog kojih se poznati voditelj raduje putu u daleku zemlju, što će biti njegov prvi korak na Petom kontinentu.
- Nikada nisam bio u Australiji i radujem se putu i iz tog razloga. Lepo je videti nove predele, upoznati nove ljude a čuo sam da je Australija prelepa. Deki mi kaže da će i Novak u to vreme biti na Australijen openu i da ćemo moći da razmenimo posete. Mi kod njega na tenis a on kod nas na fudbalski kamp. To će biti dobra prilika da deca upoznaju šampiona a i mi malo stariji da gledamo našeg prijatelja i šampiona kako, zdravlje Bože, osvaja još jedan veliki trofej.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online