Subota 11. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 26.08.2010.
15:32
Vestionline A

Zašto muškarci varaju tokom leta?

Tokom toplih letnjih meseci postoji veća mogućnost da će muškarci biti neverni. U tekstu koji je objavio magazin "Cosmopolitan" možete pročitati neke savete kako se nositi s onim što bi se moglo dogoditi tokom leta kao i neke smernice koje pokazuju da li vas partner vara.

Leto je veme kada su muškarci skloniji da probaju nešto novo, a svaka promena podstiče telo da proizvodi dopamin koji uzrokuje lučenje testosterona. Ova dva hormona su povezana sa povećanjem energije, elana i seksualne želje, pa bi muškarci mogli biti u iskušenju da prevare partnerku.

Što se tiče znakova koji govore da vas vara, morate obratiti pažnju ukoliko vas ne pozove na neka druženja sa radnim kolegama kao što su izleti i zakuske. Ukoliko vas ne pozove da mu se pridružite, to može značiti da ne želi da njegove kolege znaju da on ima partnerku, tako da može nesmetano flertovati sa nekom drugom osobom.

Normalno je da muškarci ponekad pogledaju druge žene čak iako ste vi u njegovom društvu. Obratite pažnju ako to nije samo brzi pogled jer to može značiti da se ne trudi da izgleda veran.

Opasnost ćete prepoznati i ukoliko vam kaže da svoj odmor želi da provede sa isključivo muškim društvom, a pri tome ne odvoji nimalo vremena za vas.

Još jedan znak koji bi mogao značiti da vas vara je ukoliko iznenada počne da pridaje veliku pažnju izgledu svog tela. Dizanje tegova u teretani kako bi poboljšao izgled svog tela može značiti da želi nekoga privući.

Ako primetite neke od ovih "simptoma", najbolje je da ga pitate je li sve u redu i da li je sretan u vašoj vezi. To bi mu dalo šansu da lakše prizna ukoliko nije zadovoljan.

Pozitivna stvar je to što možete smanjiti broj situacija u kojim bi vas vaš partner mogao prevariti. To ćete učiniti tako što ćete planirati mnogo zajedničkih aktivnosti tokom leta. Svoj seksualni život morate učiniti zanimljivim.

Ukoliko vas prevari, postavlja se pitanje šta uraditi nakon toga, da li ga ostaviti ili mu oprostiti. U odluci vam mogu pomoći sledeća pitanja.

Da li vas je prevario jednom ili više puta?

Nemojte zaboraviti da je bio neveran i da nije poštovao vašu vezu. Takođe, imajte na umu da će biti teže oprostiti ukoliko je imao vezu pored vaše, nego ukoliko se radi o aferi koja je trajala samo jednu noć.


Da li je imao seks sa drugom osobom ili je samo flertovao?

Flertovanje tokom zabave se može oprostiti pre i lakše nego prevara koja podrazumeva seksualni odnos sa drugom osobom.

Da li shvata da je učinio jako lošu stvar?

Morate mu pokazati koliko vas je povredio. Jedno obično izvinjenje nije dovoljno.

Da li je spreman da ispravi svoju grešku?

Morate biti apsolutno sigurni da ovakvu grešku neće više nikada ponoviti i da će učiniti sve kako bi zadobio vaše poverenje.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online