Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 26.10.2014.
08:00
mondo.rs A

Šta sve može nevaljala "jahačica"

Mnoge žene vole da budu "gore" jer na taj način mogu da kontrolišu intenzitet i ritam seksualnog odnosa. Ako ste i vi među njima, evo kako da ovu pozu učinite još zabavnijom.

Žena voli da odozgo kontroliše i posmatra
 

Posvetite se grudima - Pretpostavljamo da to već znate, ali nije na odmet ponoviti - grudi su jedna od većih erogenih zona na telu. Zato ih ne zapostavljajte, već tokom seksualnog odnosa partnerkine grudi nežno masirajte i lagano pritiskajte i radite sve u čemu oboje uživate.

Dovedite pojačanje - Ne mislimo na treću osobu, već na neku seks igračku, na primer vibrator. Naravno, možete izabrati i bilo koju drugu igračku, a strasti vam može raspaliti i kockica leda, čokolada… Budite maštoviti!

Skupite noge - Kada malo više spojite noge, skupljaju se i karlični mišići, pri čemu je trenje između vaših genitalija veće. Rezultat toga je da ćete više uživati u ovoj pozi.

Menjajte ritam - Seks nije nikakva trka, zato ne žurite - osim ako baš ne želite da to "obavite" na brzaka. Ako hoćete da zaista uživate u ovoj pozi, menjajte ritam, odnosno brzinu seksualnog odnosa, a možete i pomerati kukove kružnim pokretima, umesto uobičajenog gore-dole pravca.

Povez za oči, lisice… - Već smo rekli da u ovoj pozi žene imaju skoro potpunu kontrolu nad seksualnim odnosom. Ako hoćete da probate nešto novo, možete vezati partnerove ruke ili mu staviti povez na oči, kako ne bi mogao da vidi šta radite - efekat iznenađenje će učiniti svoje.

Poslužite se rukom - Dok jednom rukom prelazite preko svojih grudi, drugom stimulišite klitoris. Teško da će se vaš partner naljutiti što ćete ga na kratko zapostaviti, jer će uživati u pogledu na ono što se pred njegovim očima dešava.

Zadržite pogled - Jedan od najboljih načina da imate nezaboravan seks je da stvorite hemiju između sebe i partnera. U tome vam može pomoći kontakt očima - dok ste "gore", gledajte svog partnera pravo u oči, savetuje seksolog Ijan Kerner, autor knjige She Comes First, koji kaže da ćete na taj način osetiti i fizičko i emocionalno zadovoljstvo.

Lezite ravno na njegove grudi - U ovoj pozi, trebalo bi da vam se dodiruju i gornji delovi tela. Ne samo što ćete biti bliže jedno drugom, već će i dodir kože o kožu, odnosno trenje vaših o partnerove grudi prilikom odnosa, biti nezaboravno iskustvo za oboje.

Izađite iz kreveta - Seks u krevetu je klasika, a ako želite da probate nešto novo, "akcija" na mekanom tepihu može malo da začini ovu pozu.

POVEZANE VESTI

Nedelja 26.10.2014. 12:51
Може да му га поломи.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online