Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 17.08.2014.
08:00
Men's Health A

10 signala koji otkrivaju da je dobar u krevetu

Obratite pažnju na ove znake da ne biste došli u situaciju da spavate sa lošim ljubavnikom.

Obratite pažnju na njegov govor tela kako bi znali da li je dobar u krevetu
 

I pre seksa s novim partnerom možete saznati kakav je u krevetu. Postoje neki znaci koji ga otkrivaju, a na vama je da obratite pažnju.

Evo 10 znakova koji o njemu otkrivaju više nego i on sam može da zamisli:


Grize nokte
Muškarac koji grize nokte sam sebe tera preko granica i ide u krajnost – što se obično izjednačava sa strašću. Možda vam ta navika ne izgleda privlačno, ali to može da znači da je odličan ljubavnik.

Ima psa
Muškarci koji imaju psa za kućnog ljubimca često potrebe drugih stavljaju ispred svojih potreba što znači i da u seksu verovatno nije sebičan. Međutim, vlasnici pasa naviknuti su na pseću pljuvačku i dlake pa nisu baš opsednuti higijenom, a to može biti veliki turn-off u krevetu.


Nije Bredli Kuper
Ako muškarac nije strašno zgodan i svojim izgledom ne osvaja žene, verovatno će potrošiti mngo vremena i truda da svoju partnerku čini srećnom.

Lepo piše
Prema stručnjacima za rukopis, muškarci koji malo slovo ‘y’, pišu za zavijenim ‘repom’ imaju visok libido i mnogo mašte.

Miriše božanstveno
Miris je jedan od pokazatelja privlačnosti i što neki muškarac ima bolji prirodan miris pojedinoj ženi to je veća šansa da će njih dvoje biti genetski komplementarni.

Stoji uspravno
Mlitavo i pogrbljeno držanje indikator je nesigurnosti i lenjosti. Što se muškarac uspravnije drži to je samopouzdaniji i više se trudi.


Šali se na svoj račun
Svaki muškarac koji zna da se šali na svoj račun nije egocentričan i ne shvata sebe preozbiljno što su dobre osobine i kad je seks u pitanju.

Kako vozi automobil?
Muškarci koji se lako nerviraju dok voze su nestrpljivi ljubavnici opsednuti krajnjim rezultatom – orgazmom i to svojim. Često su nezainteresovani kad je u pitanju partnerikin orgazam. Brzi vozači su strastveni i žude za takvim seksom. Klonite se sporih i preterano opreznih vozača pored kojih se čini kao da čak i vaša baka želi više akcije od njih.

Robuje dnevnim rutinama
Ako se uznemiri na svaku pa i najmanju promenu dnevne rutine to može da bude loš znak. Ponaša se kao robota i velike su šanse da i ljubav vodi na isti način. Prilikom seksa vam je bolje ništa ne da ne menjate ništa jer će on odmah pomisliti da nešto nije u redu.

On priča i sa svojim rukama
Ako radi dramatične pokrete rukama dok priča, verovatno je reč o maštovitom i kreativnom muškarcu koji je vešt u seksu.

Nedelja 17.08.2014. 15:41
A da li je budjelar neki pokazatelj dobrog ljubavnika? Ako je pun moglo bi da znaci da nikom ne daje ili da otima od drugih. A? A nase kurave bas na pun budjelar i padaju. Ne? www.flyingjoymaker.com
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online