Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 26.07.2014.
08:00
Mondo A

Začinite "dogi" pozu

"Dogi" pozu vole (skoro) svi, i muškarci i žene. Zašto ne biste dodali nešto novo staroj dobroj pozi otpozadi?

Obogatite pozu koja je skoro svima (a možda i vama) omiljena
 

Plitko prodiranje

Muškarcima je ova poza najuzbudljivija i velika je verovatnoća da će se dogoditi da on svrši pre nego što to oboje želite. Zato se namestite tako da on prodire samo do prve trećine vagine – to će ženi osigurati veći užitak, jer je prva trećina vagine i najosetljivija, a muškarac neće doživeti orgazam tako brzo kao što bi da je u pitanju standardna "dogi stajl “ poza.

"Pljeskanje" podiže ritam

Većina ljudi smatra da lupkanje po guzi dodaje na uzbudljivosti ove poze. Ako ste tek na početku veze, krenite lagano sa "spenkovanjem" dok ne vidite kako se partnerki sviđa ta ideja. Ako se oboje složite, našli ste odličan način da dodatno začinite provod u krevetu.

"Dogi stajl" ima više varijacija!

Najklasičnija je ona u kojoj se partnerka oslanja na šake, dok su joj noge raširene. Dame, pokušajte da prekrstite noge tokom ove poze. Na taj način će se dodatno suziti prostor što će ga još više naložiti i pretvoriti seks iz prosečnog u životinjski, kao što samo ime poze kaže!

Spustite se na laktove!

Devojka bi trebalo da se osloni na svoje podlaktice, dok se on pridržava za njene kukove, čime se formira poza “kolica“. U ovakvoj pozi muškarac ima punu kontrolu, dok žena uživa u “vožnji”.

"Ukipite" se!

U ovoj pozi penetracija je automatski dublja, jer se vaginalni kanal sužava. Zbog toga će muškarac brže doći do vrhunca, pa je bolje da on stoji mirno, dok žena određuje ritam. Time će se trajanje čina produžiti, a on će se dodatno napaliti.

Kad je ovako dobro, mora ostati zabeleženo!

Ukoliko ste već uhodan par i među vama postoji poverenje, preporučujemo vam da se poigrate kamerom svog smartfona. Ipak, priznaćete, ona ne služi samo za slikanje hrane za Instagram. Muškarac može da usnimi kratak klip svog “umeća”, a zatim da pokaže partnerki koja nastavlja da uživa u igri, samo što sad ima i dobar pogled na ono što se dešava.

POVEZANE VESTI

Subota 26.07.2014. 09:09
Ovo pod hitno u Pragram Biologije ili Drustvenog obrazovanja za vise razrede osnovnih skola. Direktori i sekretarice da demonstriraju ucenicima. Sa izbacivenjem sperme na lica sekretarica (kao na ziporn.com-u ili yuporn.com-u); da se deca instruiraju da devojcice ne ostaju (nezeljeno) trudne. www.flyingjoymaker.com
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online