Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Sreda 31.03.2010.
14:00
Blic Žena A

Seks na drugačiji način

Nema ništa uzbudljivije od toga da vodite ljubav na mestima na kojima neko može da vas zatekne. Oživite seksualne fantazije i prepustite se strasti. Sofija Kapablanka, autorka knjige "101 trik u seksu“ tvrdi da će vođenje ljubavi na neuobičajenim mestima i te kako začiniti vaš ljubavni život. Isprobajte, videćete da će vam prijati.

UZBUDLJIVA "VOŽNJA“


Možda nije najudobnije mesto na svetu, ali ko bar jednom nije vodio ljubav u kolima?

Automobil je često, iako neudoban, sjajno rešenje za sve "hitne situacije“.

Seks u njemu je uzbudljiviji i strastveniji zato što sjedinjuje čari susreta na brzinu, kada nemate vremena ni da se pošteno skinete, s romantikom lepe zvezdane noći.
Za parove u godinama ovo može biti veoma zanimljiva igra pre svega zato što će ih podsetiti na mladost.

U PRIRODI JE NAJLEPŠE
Jedna od najčešćih seksualnih fantazija većine žena jeste vođenje ljubavi s partnerom na pustoj plaži, noću, na mesečini. Međutim, ova predivna slika može da se pokvari činjenicom da će hiljade zrnaca peska ući u najskrivenije delove vašeg tela.

Znajte da plaža nije jedino mesto na kome možete da se zabavite. Ne zaboravite polja, šume, obale reka, parkove, brdašca…

Međutim, ako ne želite da vas otkrije porodica koja je tu došla na piknik, preporučljivije je da na ova mesta odete noću, kada farovi automobila mogu da vam najave nečiji dolazak.

Četvrtak 01.04.2010. 19:47
Moram reci da je ovaj tekst jako poucan, medutim koliko muskaraca pa i zena pristaje na ovakvu vrstu sex-a, ovo prije svega vazi za muskarce i zene koje se upuste u vambracnu avanturu. Mislim da su nasa shvatanja dosta konzervativna, kad pogledam nase zene koje su se skroz dale u ulogu majke kako djeci tako i muzevima, tu se jednostavno gubi taj rajc i zelja za partnerom. Kad uporedim Njemice i njihove brakove koji su dosta otvoreni te su i spremni za razne igre, sama tema "SEX" je za njih normalna dok recimo kod nas nije takav slucaj, ako i pokusas pricati sa nekim o sex-u dolazi do neke odbojnosti pa i osude. Nakon 19 Godina braka koje sam provela sa svojim suprugom, gdje sve ove gore stvari za nas nisu nepoznanica, mogu reci da smo i dan danas ostali vatreni upravo zato sto oboje volimo spontane akcije, kod mene u uredu na stolu u vecernjim satima, oralni SEX u liftu, sex na plazi.Prave cari sex-ualnog dozivljaja smo dozivjeli u Rovinju, tu postoji SWINGER PLAZA, tu se okupljaju parovi iz cijele EU, sex medu tolikom masom ljudi koji su cijeli dan u akciji je jednostavno jako lijepo i vidjeti i dozivjeti. Swingeri u clubovima u Njemackoj, mjenjanje partnera,grupni sex tu u Njemackoj nije nepoznanica, po zadnjoj statistici u Njemackoj imamo preko 900.000 hiljada parova koji su u toj semi. Mislim da je to prava stvar da se jedna veza ocuva i da ne dolazi do preljube iza leda partnera, onaj ko se upusti u to vise se ne vraca u neku "NORMALU"
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online