Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 09.06.2014.
20:00
Vestionline A

Najčešće povrede za vreme seksa

Seks je strastven i zabavan sve dok vam se ne dogodi neka od čestih povreda. Međutim, nemojte paničiti, jer postoje jednostavni načini da se ove povrede izleče ili još bolje, spreče.

Usporite malo... Do "kama sutra" poza se dolazi vežbom

Povreda "tamo dole" - Povreda vagine zna da se dogodi kada je koža suva, to jest, kada žena nije dovoljno uzbuđena pa dolazi do intenzivnijeg trenja.

Kako sprečiti: Pošto nanesete lubrikant, pričekajte desetak minuta da tkivo omekša i mišići se opuste. Lubrikant držite pri sebi, ako zatreba za kasnije. 

Kako lečiti: Posetite doktora ako je bol nepodnošljiv ili ako krvarite jednakim intezitetom, iako nemate menstruaciju.

Istegnut mišić - Strastven seks najčešće podrazumeva malo grublju akciju. Za vreme takvog seksa moguće je ne primetiti grčeve i istegnuća, zahvaljujući endorfinima. Ali kasnije ćete shvatiti da ste preterali.

Kako sprečiti: Kao i u jogi, u seksu treba postepeno dolaziti do naprednih poza. Počnite sa pozama u kojima su vam noge raširene do širine ramena. Kada cirkulacija proradi možete pokušati i nešto teže i zahtevnije poze.

Kako lečiti: 600 mg brufena trebalo bi da bude dovoljno. Pokušajte da mirujete i stavite leda na istegnuti mišić. Posetite lekara ako se i posle nekoliko dana bol nije smanjio.

Strani predmet - Ako ste naumili da stavljate strane predmete u otvore, ne zaboravite da se sve može zaglaviti.

Kako sprečiti: Ne stavljajte ništa u sebe dublje od 5 centimetara, jer nema potrebe. Naučnici tvrde da je tačno toliko dovoljno za orgazam. Što god stavljate u sebe, pobrinite se da ima širok deo koji će biti izvan tela i koji možete, vi ili vaš partner, čvrsto da uhvatite.

Kako lečiti: Sve što završi u anusu vremenom "putuje" sve dublje, zato nemojte čekati ni sekund kako biste efikasno mogli da izvadite predmet. Ako se radi o vaginalnoj igračkici, sve što vam treba je ogledalo i vaša ili partnerova ruka. Opustite se i nemojte se napinjati kako ne biste imali problema s vađenjem. Ako posle sat vremena niste uspeli da odstranite predmet, obratite se dežurnom lekaru.

Bol koji osetite kada prekrstite noge - Ako imate neku infekciju, seks može da boli i pogorša situaciju.

Kako sprečiti: Izbegavajte seks ako imate simptome infekcije. Ako vam je infekcija dijagnostifikovana, pričekajte nedelju dana tako da tkivo stigne da se oporavi.

Kako lečiti: Hladana obloga trebao bi da ublaži bol. Što pre posetite svog ginekologa kako biste se uverili da se ne radi o nečem ozbiljnijem, poput polno prenosive bolesti.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online