Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Subota 26.04.2014.
08:00
Pressonline A

Tajne oralnog seksa: Šta muškarci treba da rade "tamo dole"?

Svakom pravom muškarcu je stalo da zadovlji svoju ženu na kvalitetan način. Oralno zadovoljstvo svakako je jedno od bitnijih metoda koje ženama pružaju užitak, baš zato morate da budete nežni, taktični i puni znanja ne bi li ste je doveli do vrhunca.

Otkrijte prvo šta joj prija pre nego što zaronite glavu

Mnogi muškarci nisu baš vešti u oralnom seksu. Doduše, svaka žena ima neke svoje tajne želje i potrebe, pa nije uvek jedna te ista metoda primenjljiva na svim damama. Da biste zadovoljili ženu kako treba, najpre treba da otkrijete šta joj godi i prija, a zatim da to i primenite u krevetu.

Stvar u oralnom seksu kod koje muškarci često greše tiče se vlage. Mnogi frajeri misle da vagina mora da bude ultra vlažna kako bi žena uživala, ali tokom oralnog seksa to nije slučaj. Što je vagina vlažnija, to je trenje oko klitorisa manje, što znači da neće biti dovoljno stimulisan i da žena neće previše uživati.

Druga pretnja ženskoj vagini su zubi s kojima morate da baratate pažljivo kada ste među njenim nogama, a osim toga, ni vaša brada joj nije najbolji prijatelj. Budite nežni, radite sve polagano i vaša devojka će uživati.

I najbitnije je da se ne trudite prviše da menjate stilove i taktike tokom oralnog zadovoljavanja žene. Zlatno pravilo je da definitivno treba da se držite onoga što joj najviše prija, pa ako ona poželi da tokom seksa iskoristite neke nove metode, recite joj da vam to i kaže i da ćete uraditi sve što ona tokom seksa poželi.

Vodite računa o tome da je ne iznenadite nekom promenom poze dok vam stenje i uživa dok je mazite dole jezikom. U tom slučaju njeno uzbuđenje bi moglo da opadne, pa pratite njene uzdahe i ako vidite da joj je super, samo tako nastavite.

POVEZANE VESTI

Subota 26.04.2014. 14:20
Dođu glasine do kapetana broda da mu se žena k.rva skoro sa svima. Iskrca se on i vrati kući ali na sledeće ukrcavanje povede i ženu sa sobom!...Ne prođe mnogo vremena i neko od posade mu u povjerenju saopšti da mu žena nabija rogove skoro sa svima! Nađe se na muci kako to da spriječi...?! Napije on ženu i kad je zaspala stavi on njoj dolje žilet. Nakon 2 dana ujutru kapetan naredi čitavoj posadi da se postroje na palubu i skinu gaće?! Zapanjen vidi da su svi ostali bez Q**a, samo jednom ostao čitav i kapetan mu priđe da ga pohvali zato jer jedini nije bio sa kapetanovom ženom...dok ovaj jadničak ne promuca:...." ja sam jjjjiiiiiiiiiizzzooo..." (...ostao bez jezika...) :P
Subota 26.04.2014. 11:38
Dajem praktičnu obuku čistim ženama; da bi znale šta se može i šta da zahtevaju. Kažem "čistim zenama" jer prljave ne zaslužuju ni kur, a kamoli jezik.
Subota 26.04.2014. 21:10
pa svejednojjjjizzzesss :-) !
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online