Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 30.01.2014.
08:00
cosmopolitan.rs A

Raspalite ga bez dodira ispod struka

Da bi žena raspalila želju muškarcu potrebno je ne mnogo više od prostog dodira. A nekada dodir i nije potreban, posebno kada želite da kod njega vidite sporogoruće uzbuđenje.

Neka vas posmatra kako se tuširate i goli dodirujete
 

Zavođenje bez dodirivanja može da bude i stimulativnije od drugih vrsta predigre jer podrazumeva izazov koji budi iščekivanje. A pošto su muškarci vizuelni tipovi, možete ih uzbuditi bez ikakvog fizičkog kontakta. Da biste mu uskomešale strasti ispod struka - ne prilazeći ni blizu ovoj zoni - primenite sledeće savete.

Neka vas krišom posmatra - Pobrinite se da vas slučajno vidi dok izlazite iz tuš kabine ili se oblačite, pa će se osećati kao nevaljali voajer. "Muškarce intrigira zabranjeno voće i prija im taj osećaj da gledaju nešto što ne bi trebalo", tvrde seks terapeuti. Sve što treba da uradite je da ostavite vrata od spavaće sobe ili kupatila odškrinuta... i budite sigurne da vas posmatra.

Probudite mu apetit - Vaš partner već zna kakve fantastične stvari umete da izvedete ustima, pa ga suptilno podsetite na to dok uživate u hrani. "Bilo da jedete sladoled ili voće, zavodljivim lizanjem, grickanjem i sisanjem mu stavite do znanja šta želite i njemu da radite", savetuju seksolozi. "Trik je u tome da jedete polako, zamišljajući da je u pitanju deo njegovog tela".

Dodirujte se - Odsutno gladite prstom liniju ključne kosti, prolazite rukom kroz kosu ili polagano utrljavajte losion po nogama. Uzbudiće se kada vidi da se dodirujete na tako senzualan način, jer time naglašavate svoju seksualnost i skrećete mu pažnju na delove tela koje dodirujete.

Ispričajte mu nevaljalu priču - Pošto je jedan od glavnih pokretača muškog uzbuđenja njihova mašta, iskoristite njegovu bogatu i "prljavu" maštu. Pripremite teren tako što ćete mu provući kroz uvo neki vruć scenario bilo dok sedite u restoranu ili se zajedno vraćate iz teretane. "Šapućite mu na uvo nevaljale stvari koje želite da mu radite kasnije", kažu seksolozi. Ta slika u glavi će ga držati uzbuđenim sve dok ne dođe trenutak da se "bacite na posao".

Obucite se izazovno - Naravno, top u vidu tračice od 10 centimetara će mu privući pažnju, ali da bi vas zaista poželeo, izaberite manje napadne krpice. "Iako je oskudna odeća možda muškarcima seksi, ništa im nije privlačnije od tek letimičnog pogleda na ono što se krije ispod vaše odeće", kažu stručnjaci. Tako ostaje više prostora za maštu i imaće utisak da zaviruje u nešto što je samo za njegove oči.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online