Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 06.03.2010.
17:15
Vestionline A

Važnija je čistoća penisa od veličine

Kada je seks u pitanju često se za njega vezuju brojke. Evo nekih zanimljivih činjenica od toga koliko se žena seksa sa svojim partnerom da bi im on pomogao u kućnim poslovima do prosečne veličine penisa.

 Pomozi mi dragi da operemo sudove, pa će biti seksa...
 

Dakle, 84 odsto žena izjavile su da se seksaju sa partnerom samo zato da bi im on onda pomogao u kućnim poslovima. Iznenađeni? A pazite sad ovo - stručnjaci za seks i veze tvrde da je seksualno podmićivanje u malim količinama čak zdravo za vezu.

"Pretvaranje seksualne predigre u pomoć u kuhinji je brilijantna strategija", tvrdi Ian Kerner, stručnjak za veze i autor knjige "She Comes First: The Thinking Man’s Guide to Pleasuring a Woman". Osim toga, neka istraživanja su pokazala i da je žena zainteresovanija za seks kada je kuća čista. Ovo bi za muškarce trebalo da bude motiv - zgrabite krpu i latite se posla, pa će biti i seksa!

Prosečna veličina penisa kada nije u erekciji je 8,9 centimetara:

Većina muškaraca nije zadovoljna veličinom svog penisa, smatraju ili da im je premali ili preveliki, ali Dr. Kerner tvrdi da je prosečna veličina spuštenog penisa 8,9 centimetara.

Osim toga, istraživanja su pokazala i da je ženama važnija čistoća penisa nego njegova veličina. I zato muškarci, zaboravite pumpe i tabletice, radije se istuširajte.

Seks sa kolegama ili kolegicama na poslu je imalo 20 odsto Amerikanaca: 

 

U poslednje vreme kancelarije su postale mesta gde sve više "iskaču" seksualne iskrice, tvrdi Dr. Kerner.

 

"Većina ljubavnih afera su one između kolega na poslu. Ljudi koji nisu u vezi više vremena provode na poslu, pa je i verovatnije da će se tamo i zaljubiti." Savet: vezama i zaljubljivanju na poslu pristupajte sa velikim oprezom.

Ejakulacija nakon dva minuta seksa smatra se preuranjenom:

Preuranjena ejakulacija uobičajenija je od erektilne disfunkcije, a istraživanja su pokazala da je jedan od tri muškarca imao problema s tim.

"Ako muškarac svrši nakon dva minuta to ne znači ni da je lenj, ni nezreo, ni sebičan, jer istraživanja su pokazala da je uglavnom reč o genetici" tvrdi Dr. Kerner. I dok za erektilnu disfunkciju postoji mala plava tabletica, za preuranjenu ejakulaciju možda može da pomogne adekvatna terapija.


Da su barem jednom u životu glumile orgazam priznalo je 48 odsto žena:

 

Stručnjaci u glumljenju orgazma ne vide u tome ništa dobro, jer to upućuje na probleme u vezi koje treba rešiti. Umesto da glume orgazam, u redu bi bilo biti u vezi u kojoj je ok ako žena ne svrši svaki put. Svaki put kada žena glumi orgazam smanjuje mogućnost da veza bude uspešnija, a seks kvalitetniji.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online