Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 27.07.2013.
08:00
telegraf.rs A

12 potpuno pogrešnih razloga za udaju

Ljudi nisu bezgrešni. Štaviše, često prave pogrešne korake koji ih mogu koštati sopstvene sreće. Jedan od tih poteza odnosi se i na stupanje u brak, s obzirom na to da sve veći broj dama koje staju na “ludi kamen”, to čine iz potpuno pogrešnih razloga. Baš zbog toga i broj razvoda raste iz godine u godinu.

Foto: Ilustracija
 

Ukoliko želite da vaša ljuba zaista potraje sve “dok vas smrt ne rastavi”, ovo su razlozi zbog kojih nikako ne biste smeli da stanete pred matičara.

Ispunjavate želju roditeljima

Oni će se osećati bolje kada budu znali da neko brine o vama. Međutim, pravi razlog je taj što žele unučad. Ipak, ukoliko vi niste spremni, ne treba ni da zalazite u te vode samo zbog njihove želje. Slušajte sebe.

Želite da dokažete da ste “strejt”

Bilo da sebi ili drugima pokušavate da dokažete svoju seksualnu orijentaciju, brak nije dobro rešenje.

Trudnoća

Mnogima je razlog za venčanje trudnoća. No, to je pogrešan razlog, jer ta trudnoća očigledno nije bila planirana. Zato, osim nove uloge kao majke, dobićete i novu ulogu supruge. Da li zaista to želite?

Tražite oca deci

Prirodno je da samohrane majke žele da im deca odrastaju uz dva roditelja. No, verujte, vi ste deci potpuno dovoljni dok ne naiđe onaj pravi.

Dugo ste u vezi

Imate momka i dobro vam je s njim. Već ste dugo u vezi i želite nešto da promenite. Ne ulazite u brak ukoliko vam srce govori suprotno. Promena koju možete da načinite je zajednički život, naravno, ukoliko vi to želite.

Brak iz interesa

Grcate u dugovima, pa ste odlučili da se udate za partnera koji će vam pomoći da se izvučete iz finansijskih problema. Zapitajte se ima li sopstvena sreća cenu?

Želite da se odselite od roditelja

Brak nije razlog za beg iz roditeljskog gnezda. Ukoliko više ne možete da živite sa roditeljima, pre pronađite cimera ili cimerku i odselite se.

Pritisak okoline

Svaka mlada osoba dođe u životnu fazu kada je društvo i bližnji pritiskaju na brak. Ne obazirite se na pritiske. Dovoljno ste veliki da možete sami da odlučite kada ćete se venčati.

Brak zbog karijere

U određenim poslovnim okruženjima bolje ćete proći kao udata, porodična žena? Ne nasedajte na te priče.
 

Svi su već u braku

Vaši prijatelji i poznanici su već ušli u bračne vode i sada se osećate kao da više ne pripadate njihovom svetu. Ne popuštajte pod pritiscima. Neka stvari idu svojim tokom i ljubav će vas pronaći kada za to dođe vreme.

Venčanje iz snova

Oduvek ste maštali o svojoj venčanici i venčanju kao iz bajke. No, iz sna ćete se probuditi i izaći iz bajke čim uvidite da ste u zajednici u kojoj nema ljubavi.

Želite dete

Istina je da tradicija nalaže redosled – prvo ljubav, pa brak, pa dete. Razmislite jeste li zaista tradicionalan tip? Razmislite o tome ko treba da slaže redosled vašeg života? Vi sami, naravno.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online