Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 26.06.2013.
08:00
cosmopolitan.hr A

Intervju s penisom: Odgovara na sva pitanja

Žene pitaju, a muškarac, odnosno njegov penis, odgovara. Ovde ćete naći sve - od saveta za oralni seks, preko opisa osećaja pod kondomom do foliranja orgazma.

On iskreno o onim stvarima koje žene ne mogu da osete
 

Iskreno nam reci - koliko želiš da traje seks?

Jednostavno pitanje, jednostavan odgovor – što je duže moguće. Gledajte, dok traje seks, mi penisi želimo da on traje večno, ali istovremeno smo vrlo fokusirani na završni rezultat. Evo, ilustriraću, usporedimo to s fudbalskom utakmicom: uživamo da gledamo fantastičnu igru svojih igrača na terenu, zar ne? Ali, znate, golovi i pobeda ono su zbog čega navijamo.

Kako je to kod vas, glumite li vi ikad orgazam? I ako jeste, zašto, pobogu?

Sećam se da je Šeron Stoun jednom izjavila: "Žene su možda sposobne da glume orgazam, ali muškarci znaju da odglume celu vezu. E, pa, Šeron, ovo će te iznenaditi: mi znamo da odglumimo i orgazam. Sećam se jednog istraživanja, oko 28 odsto muškaraca priznalo je da je barem jednom odglumilo orgazam. Zašto mi to radimo? Najčešći je razlog takozvana odližena ejakulacija – seks može biti fantastičan, ali iz nekog razloga nema erupcije. Da li bi vi devojke trebalo da budete uvređene? Verujte mi, to ne znači da mu vi niste super ili da vas ne želi, glumi samo zato da se ne bi osramotio ili da ne bi povredio vaša osećanja.

A koji je najlakši način da vas vratimo u život?

Pre svega, učinite to nežno – i s mnogo ohrabrenja. I, najvažnije, nemojte ničim odavati razočaranje. Ili ruganje. Mi penisi smo vrlo osetljivi na svaki nadražaj i ako tu i tamo izgubimo fokus, treba nam ohrabrenje. Pokušajte se malo pozabaviti drugim delovima tela, a onda se vratite nama.

Osećaš li kad stisnemo mišiće vagine dok si u nama? I kakav je to osećaj?

Ništa se ne brinite, dame, sav taj trud vam se isplati. Kakav je osećaj? Osećamo kao da ste u vaginalni seks uključili i bonus – ručni rad. Dvostruki dobitak, kažem vam! I još jedna stvar: jako smo vam zahvalni kad radite Kegelove vežbe.

Volite li kad koristimo svoje dlanove?

O, daaaaa, molim vas. Volimo da nas dodiruju na sve moguće načine. I sasvim slobodno možete koristiti i razna pomagala. Meni se sviđa nežan, zadirkujući početak, a onda, kad vam postane jasno da smo sasvim budni i spremni za akciju, možete pojačati pritisak i intenzitet. Zapravo, to nije opcija, to je zahtev. I koliko znam, to svaki penis voli, pa zato – samo napred, i to bez straha da ćete biti pregrube.


A prepoznajete li razliku u vaginama?

Svaka je vagina drugačija, još mi se nije dogodio da sam naleteo ili uleteo, ako vam je draže, u dve iste. Neke su uže, neke manje, neke napetije... Čekajte, zar ste vi upoznali dva ista penisa... Niste, znam. A užitak je u raznovrsnosti, slažete li se?

Kako je kad si prekriven kondomom?

Pa, u najmanju ruku, toplo mi je, što je dobro... Vidite, nijedan penis koji drži do sebe ne bi pristao na nezaštićen seks ako nije reč o stalnoj vezi pa se kondomi podrazumevaju. Ne bih želeo da dobijem ili prenesem neku bolest.

A zašto vam je "dogi stajl" tako neverovatno privlačan?

U nedavnom istraživanju magazina "Esquire" otkiveno je da je "dogi", iznenadićete se, treći po omiljenosti (prvi je jahačica, kad ste vi gore). Ali, složićete se, i treće je mesto izvrsno. Znači, pitate se zašto nam se toliko sviđa otpozadi? Pa da vidimo: vi ste ispred nas, u svoj svojoj divoti, u savršenom položaju da se same dirate dok sam ja u vama. A on je tu, iza vas, drži celu akciju pod kontrolom, usput s fenomenalnim pogledom na vašu guzu. Dajte nam barem jedan razlog zašto nam se to ne bi sviđalo?

Aha, sad razumemo. A sad nam otkrij osećaš li da mi svršavamo dok si u nama?

Ako položite svoj dlan na spoljašnji deo vagine posle orgazma, osetićete pulsiranje prouzrokovano kontrakcijom mišića. A ako vi to možete da osetite, budite sigurne da možemo i mi. Blago stezanje, grčevi, podrhtavanje... u svim ovim stvarima uživam isto kao vi.

A šta ti je bolje, oralni ili vaginalni?

Šta je bolje? Moram priznati, posebno nam je kad uspemo da uđemo u vaša usta. Moj gazda tako može da vidi šta se sve događa i pomalo se oseća poput neke pornozvezde (ali u najboljem mogućem smislu, naravno).

Hajde da jednom zauvek to razjasnimo. Ugriz – da ili ne?

Ono, mislite, pravi ugriz? Da boli?! Hm, ne mogu govoriti u ime svih penisa, ali pretpostavljam da bi većina rekla ne! A ostatak bi rekao: NEEEE!!! Ali, blagi pritisak vaših zubića, udružen s opakim smeškom, posle čega sledi duga, senzualna igra vašim jezikom? E, to bi bilo jedno veliko DA!

Koliko ti treba da posle seksa ponovno kreneš u akciju?

Posle orgazma prosečan penis potpuno izgubi interesovanje za novu rundu. U tom trenutku mislimo da smo dali sve od sebe – i treba nam predah. Bojim se da ne postoji neki trik koji bi nas reanimirao... Iako moram reći da još nikad nisam čuo da bi ijedan penis zamerio da ga ponekim nježnim pokretom pokušate vratiti u život.

Može li dama biti previše vlažna?

Volim kad ste vlažne. Zašto? Ako stavimo na stranu neke probleme praktične prirode poput proklizavanja, što se mene tiče – što mokrije, to bolje. Znate, na to gledam kao na kompliment, mislim, to je veliki kompliment za svaki penis i zato se toga ne morate nimalo stideti. A ako je stvar suprotna, ako niste dovoljno spremne za mene, nemojte se ustručavati da poseg­nete za tubicom s lubrikantom.

Jesi li ikad imao povredu na radu?

Ne zovu nas ljubavni mišić tek tako, ali to što nemamo kosti, ne mora da znači da smo imuni na povrede. Previše žestoka akcija, da sad ne idem u detalje, itekako me može zaboleti. A znate da se čak mogu slomiti na pola ako proklizam tokom seksa! Niste znali! E, sad znate koliko smo i mi osetljivi, nežni i, uf, krhki.

I za kraj, kako to da nikad nisi zadovoljan, da ti nikad nije dosta?

Isto tako možete pitati Useina Bolta zašto još želi da trči ili Toma Džonsa zašto već jednom ne prestane da peva. Mi smo stvoreni da bismo imali seks (znam, znam da imamo još funkcija, ali su mnogo manje zabavne) i tada se osećamo najživljim, najmoćnijim... ma kao da smo na vrhu sveta.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online