Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 30.05.2013.
08:00
Vestionline A

Popis muških želja za predigru

Muškarci takođe žele malo dužu predigru, pokazalo je jedno istraživanje sprovedeno u Kanadi. Oni su otvoreno nabrajali šta sve žele da im se u toj predigri radi pa nije na odmet znati koje su im želje.

Dođite mu u posetu dok se tušira i fino ga nasapunjajte...svuda
 

Istraživanje na kanadskom Univerzitetu Brunsvik pokazalo je da su žene bile uverene da njihovom partneru odgovara 13 minuta predigre, a muškarci su tvrdili da im je 18 minuta - idealno. Zato, izvolite nekoliko zabavnih načina da uzbudite svoje partnere.

Izlazak bez donjeg rublja - Za izlazak na večeru obucite mantil i štikle, i ništa više. Uspeh vam je zagarantovan, izjasnili su se muškarci.

Štikle po kući - Prošetajte neobavezno u štiklama po kući, zavrtite malo guzom i neće vam odoleti. Kkažu da ih pali, pa zašto da ne onda?

Slatke reči - Muškarci se izjašnjavaju i da vole da čuju "Tako si seksi u toj košulji", ili jednostavno "Volim te" i potom da osete kako ih liznete jezikom po uhu ili gricnete. Od toga se naježe.

Grudi po njemu na javnom mestu - Vole kad ih na nekom formalnom mestu, na primer u nekoj čekaonici, okrznete grudima, i to više nego jednom!

Zdravo za gotovo - Dogovor za seks kod kuće uvek stvara napetost. Muškarci vole kada ih žena nazove i kratko i slatko obavesti da su deca zbrinuta preko noći.

Neočekivano gola u krevetu - Kaže da ide da spava, a odeću skida i baca od dnevnog boravka do spavaće sobe, da bi na krevetu "spavala" nepokrivena i gola.

Viski i sveće - Znate onu, "muškarci vole kad im se ugađa", a sveće uz krevet i viski s ledom u krevetu uz malo čavrljanja zasigurno vodi usijanju.


Igra "prvi put te vidim" - Muškarci su takođe bili vrlo prijatno iznenađeni kada bi sa ženom izašli na večeru, a ona bi se pretvarala da su na prvom, slepom sastanku. Prvo bi se malo začudili, a kad ona "potpunom strancu" počne da govori šta voli u seksu, sve se pretvara u predigru.

Grubo bacanje na krevet -Obožavaju da ih ih žena zgrabi, baci na krevet i onda se pred njima polako skida. To je još jedna od želja visoko na popisu muške liste za predigru.

Sapunanje ispod tuša - Zajedničko tuširanje ne mora biti dogovorno; muškarci kažu da obožavaju kad ih žena iznenadi "posetom".

Seks posle prvog poluvremena - "Imam odličnu ideju kako preskočiti reklame pre početka drugog poluvremena", nešto je što muškarci vole da čuju čak i dok ih drži fudbalski adrenalin.

Sporo svlačenje - Većina muškaraca kaže da obožavaju da gledaju kako se žena izazovno svlači – od podizanja suknjice preko skidanja čarapa do laganog otkopčavanja dugmića na bluzi… pa do spuštanja naramenica grudnjaka s ramena.

Bezobrazne poruke - Muškarci su priznali da se uzbude već na poruku usred dana: "Želim te …. večeras". Vole takve poruke, jer znaju da će biti spremna i raspoložena kad se vrate kući s posla i to ih pola dana drži u napetosti. Poruku mu možete upisati i u planer, tako da kada otvori stranu sa današnjim datumom pročita: "Seks u 19 sati".

Sisanje prstiju - "Jednom, dok smo ležali na kauču, ona mi je uzela ruku i počela da mi ljubi prste gledajući me u oči. Bilo je više nego jasno što joj je na umu, uživao sam", predlog je jednog muškarca koji valja uzeti u obzir.

Budilnik zazvonio pola sata ranije - Ona je već sinoć odlučila da će ujutru poželeti seks. Kažete joj da je prerano, a ona samo kratko šapne: "Nije". Ko bi odoleo?

Gledanje u oči - Šta god im radile, muškarci vole da ih gledate u oči (posebno dok doživljavaju orgazam).

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online